user Toni | Hace más de 8 años

Según la foto, ¿Dónde está la tan cacareada cremallera?. esto no tiene importancia pero demuestra la falta de coherencia de esta gente, que apenas conoce de que va la política. En el periódico de hoy, la futura presidenta dice que quiere un federalismo balear pero esto que es?....... vamos para coger los bártulos asustan. Mi pregunta a esta señora: Sabe que es Federalismo y cuantos tipo de éste hay?

user Nineta | Hace más de 8 años

Recoman consultar l'enllaç següent. Açò és el que mos ve damunt: http://www.humandesignhispania.com/Analistas Fa fredat.

user Progressista | Hace más de 8 años

Res, que ningú que pugui defensar el que ha fet Podemos i Més té res de sentit per molt que ho vulguin dir de diferents maneres. Els de Podemos han cercat la manera més òptima d'entrar i tenir càrrec a més a més de poder fer fora al PSOE que ja els hi va bé per les nacionals. I els de Més per Menorca s'han ajuntat amb Podemos perquè així s'asseguraven la presidència. I RES MÉS! No hi ha cap lectura més perquè és així.M'agradaria proposar al Diari Menorca que facin una enquesta demanant qui pensa la gent que ha estat el partit causant de que hi pugui haver un govern tan feble al Consell posant en perill el futur de l'illa: PSOE, Més o Podemos.Jo crec que el veritable i únic causant ha estat Més per cercar la Presidència caigui qui caigui.

user ING. | Hace más de 8 años

Para lo único que sirve este rifirrafe del Cime es para que el votante del PP vuelva presto a votarles. Con razón. Se nos ha vendido que lo importante es el programa y al final aparecen enrocamientos por sillas. Sillas, sillas y más sillas. Pues si queréis sillas, ahí las tenéis todas!!! Cuotas de poder que, incluso desde Ciutadella, se han visto desde el minuto primero, con el reparto de las dedicaciones exclusivas, sin importar relaciones áreas-perfiles, algo que desde cualquier empresa es una premisa básica. Claro que, como el dinero no es de nadie... (no se si se nota la ironía).

user Xec | Hace más de 8 años

Uix quins comentaris més superficials... o interessats? No me digueu que estareu plorant 4 anys en lloc d'ajudar a tenir les millors polítiques possibles al servei del poble!El govern del Consell serà estable perquè el PSOE no pot fer oposició després que Més hagi fet Francina Armengol presidenta. Pensau que el govern balear tindrà una Consellera proposada per Més per Menorca, amb açò ho dic tot. Ep, i en aquest sentit (ja que molts del PSOE de Menorca s'han anat queixant del fet de dependre de Mallorca a l'hora de negociar), si no els agrada com són les coses sempre són a temps de passar-es al projecte menorquí i deixar de dependre de Palma i Madrid ;)Per altra banda, sant tornem-hi! Més té més suports entre els representants del canvi! És molt obvi, públic i notori, així que s'ha fet, de moment, el millor que es podia fer. Qualsevol cosa hauria estat una gran desil·lusió per a la majoria de votants progressistes, així de senzill.Ah, i ha estat la decisió que afavorirà (temps al temps) tenir un govern de 3: abans rebentarà el PSOE i es reformularà que passar 4 anys a l'oposició sense poder fer oposició. Així que esperau a les eleccions espanyoles i ja en rallarem...

user menorquin errante | Hace más de 8 años

¿Tres consellers más no electos?...será posible si es aprobada la propuesta de gasto por mayoria en el pleno del Consell,donde son mayoria PSOE+PP,y no creo que en buena logica esten por la labor ninguno de los dos.Maite,caiño,no sabes bien donde te has metido con el caprichito del gobierno a dos sin tenetr mayoria.Espero que al menos el PSOE deje ya de hacer el lelo y empiece a poner las cosa en su sitio.

user Juan | Hace más de 8 años

Felicito al PSOE de Menorca por no vender su dignidad. Los partidos radicales de izquierdas y separatistas lo querían utilizar para intentar confundir y meter en el mismo saco a toda la izquierda. A partir de ahora que "cada palo aguante su vela" y si no saben navegar que es hundan ellos solos.

user Migjorner | Hace más de 8 años

Maite, m'estàs fallant. No dús ses abarques ni sa senalla. Esper, que com a mínim, tenguis es cavall defora s'oficina... (o s'ase)...

user Sort al nou govern! | Hace más de 8 años

Només el PSOE hauria de pensar com han anat les coses. El Negociador (futur conseller) ha actuat al marge del Secretari General per facilitar el màxim de prest s'investidura de n'Armengol. I encara demanau explicacions a MÉS?Van quedar 3 a 3 i Més ha aconseguit 5 suports i 8 a la investidura. Un PSOE esmitjat, que ha marginat a la seva millor política (Joana Barceló).Sort al nou govern. I respecte als resultats. Esperin a criticar a que facin coses que no els agradin, que els agafarà mal de panxa amb tanta visceralitat.Salut i República!

user Carla | Hace más de 8 años

Ai Maite quina errada. De poder ser Vicepresidenta d'un Govern d'esquerres compacte i cara visible per ocupar sa plaça de Portaveu des Govern, a ser es títere de Podem i ser sa primera Presidenta d'un Consell tan dèbil que no podreu fer absolutament rés.Crec que no has entés rés de rés de s'obra den Reniu. Has tirat s'oportunitat d'or de poder-vos consolidar com una alternativa estable i continuada de Govern.