user del puerto | Hace más de 8 años

flac flac fLAC.....O no sabies on anaves? per aso ves a un altre lloc, A CIUTADELLA, es una altre cosa... salutacions

user tres horas | Hace más de 8 años

tres horas por aquí pueden ser y de hecho son demasiado; para los que ya vienen mamados desde su casa para participar en la apasionante "guerra de las avellanas", acto secundario con el que tenemos la gentileza de agraciarles, para que se muestren como son; rifi rafe, curda y bronca salvaje hasta perder los pantalones -aunque ellas ya mayoritariamente vienen sin ellos-... harto de culos adiposos de niñatas de Mahon

user Curin | Hace más de 8 años

Francesc: A esto no se le conoce como puerto, sino mas bien un "PANTALAN "

user Francesc | Hace más de 8 años

D'encians a Ciutadella tenim port es mahonesos ens tenen encara mes inquina si hi cap. I aquests que van venir a fer aqui tres hores, hagueran pogut passar de venir que no ens feien cap falta i ningu s'en va adonar ni de que vinguessin ni de que s'anassin. Molt bon Sant Joan a tothom (salvo a contadas excepciones que ni lo aprecian ni lo merecen)

user A pepitogrillo | Hace más de 8 años

Si taaaant es seguís el protocol "arrajatabla", per exemple: 1, Sant Joan es seguiria fent a Maó, d'on és originari i d'on va ser traslladat a Ciutadella degut al canvi de capitalitat al segle XIV, 2: No es sonaria caaada any el "Postillón de la Rioja" as Born, ja que és una modificació que va ser introduïda fa només 100 anys quan els cavalls van començar a botar en escoltar-la (allò "tradicional" i "original" era que els cavalls rodessin sense música....Les festes, com la humanitat, evolucionen, s'omplen de contingut, de noves activitats per a totes les edats. No ens podem quedar amb únicament segons quines tradicions. Un 50% de la població de Ciutadella no pot protagonitzar l'acte principal de les festes per ser dona. Estem al juny del 2015.

user Flac flac flaaac | Hace más de 8 años

Que visqui Sant Joan, i que visquin sobretot totes aquelles festes on l'home i la dona hi tenen les mateixes oportunitats de participar-hi! Vaig esser ahir a Ciutadella amb uns amics i a ses tres hores vam tornar cap a s nostre poble d'avorrits que estàvem. Ni un orquestra, ni un passacarrers, ni un poquet de música per ballar. Asseguts a un portal i cap al bus!!!

user Bepis | Hace más de 8 años

Visca Sant Joan!

user Biel | Hace más de 8 años

Els cavalls sobren.

user pepitogrillo | Hace más de 8 años

Para “LÓGICA" , tu q clase de persona eres?, te gustaran mas o menos las fiestas pero mal q te pese son las mejores de menorca con diferencia y de España están entre las dos mejores, nada q ver con el resto de las q se celebran en nuestra roque ta, pero cada una de ellas tiene su encanto, aunque no sean conocidas fuera de nuestra isla. En cuanto a lo de visca les caixeres pues visca , pero en Ciutadella hay un protocolo y se cumple a rajatabla y nadie se queja, LOGICA tu eres un tonto/a , a las tres, una resabiada y envidiosa, viva sant joan.

user Atramuntanat | Hace más de 8 años

Per Logica, simplement dir que es nota que no ets ciutadellenc.Vica Sant Joan