user A Professora: | Hace más de 9 años

Quantes hores "efectives i presencials" feis a la semana dins s'escola? Efectivament...mai son 37,5...sempre menys. PEr tant aquestes hores que feis a casa són ses que deixau pendents de fer a clase...En cap cas es pot justificar cobrar toooot ES JULIOL sense fer feina emprant aquesta excusa.

user Talatí d'enmig | Hace más de 9 años

Sa incomprensió s'ha de pal·liar amb educació. Només esper que aquestes iniciatives arribin a bon port

user Profesora / ILP | Hace más de 9 años

Si estáis las ocho horas en el instituto o colegio os dará tiempo a preparar clases, contestar mails etc....tendréis libre el fin de semana, no os preocupéis. Pero vacaciones 1 mes es suficiente. Ah!! No te confundas, no es envidia ..... es que los meses que cobráis sin trabajar los pagamos los demás con nuestros impuestos. Bueno, entonces convence a los demás para esos cambios....no lo verán mis ojos.

user perdedores unidos al poder | Hace más de 9 años

Comienzan los insultos a la inteligencia, nos esperan días maquiavelincos, perdedores unidos al poder, no sabrán hacer otra cosa que chupar del bote y gastar a no más poder hechando agua a su molino político para perpetuarse trincando la teta del dinero público.

user a professora | Hace más de 9 años

No en tenim d'enveja, Açò a ca meva li diuen privil.legis Quan dius ses veritats perds ses amistats. I que s'apuntin també que es retirin als 65 anys i no els 60 en 30 anys de servei. Despr'és encare els hi donaven, no se si encara els hi donen una bona quantitat en efectiu pels serveis prestats. Els demés n'hem de fer 38.50 d'anys i als 65 ayns per tenir els mateixos drets.

user Francesc | Hace más de 9 años

Unica proposta realisable i realista i que no ens costara doblers. Ho faran?

user JAA | Hace más de 9 años

como es posible que el PSOE no mande al Marc Pons fuera, después del daño que nos ha provocado en Menorca. acaso no se ganaría la vida fuera de la política?

user margui | Hace más de 9 años

Tampoc no hem d'acostumar a que molts se contentin a viure amb aquesta renda mínima, que hi ha vertaders professionals de viure sense fer feina i cobrant ajudes. Pot ser hi ha gent que ho necessita vertaderament, però feis una volta per càrites i ses parròquies i us informaran. Fer feina continuada és dur i hi ha molta gent que no hi està acostumada, prefereixen cobrar les d'ajudes. Ja sé que els temps són i han estat dificils, però trob que s'ha de ben enfocar aquest tema.

user Margui | Hace más de 9 años

Només veig que falta un altre gest, disminuir i no aumentar es nombre de diputats, massa gent, amb la meitat n'hi ha prou, ja sé que vostés no hi han estat d'acord, però d'aqui podran estalviar diners per destinar a altres partides, sino els que pagam impostos n'haurem de pagar MÉS. Els arguments que vostés han donat fins ara per no fer aquesta reducció, no convenç a ningú tret d'ocupar cadires de gent que no té altra feina, que se cerquin sa vida com els la cercan els demés. Només ho han rebitjat perque venia del PP. Enhorabonaper posar-se d'acord per eliminar el nivell 33, "un escàndol", que sé que implica molts funcionaris de les seves files.

user maones | Hace más de 9 años

Estos de la foto son los mismos que nos arruinaron en las pasada legislatura, y ahora nos quieren salvar, lo primero que tienen que hacer es dimitir en bloque, "que mentirosos," no hay quien hoz crea. " A pregunten por el patrimonio de algunos."