user A Varis | Hace más de 9 años

Tant de bo hi hagues mes equips de voluntaris per poder arreglar tantes i tantes coses que son PATRIMONI DE TOTS.Perdona, más voluntarios? Pues que los políticos del PP que piden siempre voluntarios dejen de cobrar. Pagamos a un gobierno y muchos impuestos para que arreglen las cosas, ya está bien de pedir voluntarios i voluntarios (enhorabuena por ellos,no por el PP). Ya está bien!. Los sueldos de los políticos son altísimos en tiempos de austeridad, los sueldos de los ciudadanos (los que tienen trabajo) sonmínimos. Ya está bien!. Hace poco leí que aurora Herráiz le decía a un usuario que daba su opinión sobre Lazareto, que en lugar de quejarse lo que tenía que hacer era ayudar! Pero qué es esto? ayudar, voluntarios Y qué hacen con nuestros impuestos el PP! si les parece pidan voluntarios para el Mila y para la carretera general que nos cuesta los dos ... con perdón ous! Prou, de pedir voluntarios y de decir que más y más voluntarios Por supuesto agradecemos que los voluntarios trabajen si es su voluntad, si es posible pidan voluntarios para para construir el centro sociosanitario que prometió el PP!

user A Varis | Hace más de 9 años

Tambe hi ha altres voluntariats dedicats a arrenjar camins rurals abandonats, a serveis socials, etc. Gracies a tota aquesta gent que ho fa desinteresadament els altres, com molt be dius, ho podem disfrutar. He visitat s'Illa del Rei i es espectacular el que aquell grup de voluntaris ha fet nomes en deu anys i practicament sensa altre ajuda.

user Varis | Hace más de 9 años

En primer lloc enhorabona a tots els que han participat - especialment als voluntaris - en aquesta restauració. Afortunadament el voluntariat, de ada vegada,adquireix mes protagonisme (veure ses taules rodones de s'Ateneu dedicades a entitas de voluntatris, dia 12 i 19). Esta clar que ses institucions no poden fer-se carrec. Veure Lithica, Illa del Rei, Creu Roja, etc... Thotom podra gaudir d'aquestes recuperacions patrimonials gracies a ALGUNS menorquins que hi dediquen temps i esforç, perque TOTS ho poguem disfrutar. Pel que fa a les antenes, es clar que hi han de ser (no les havien desmuntat, sino que - com as moli de Ciutadella recentment - s'havien romput). Altre cosa seria parlar de ses moles, que -evidentment- si no ha de moldre no seran necesaries. Tant de bo hi hagues mes equips de voluntaris per poder arreglar tantes i tantes coses que son PATRIMONI DE TOTS.

user Ciudadano Kane | Hace más de 9 años

M'agraden molt ses ELECCIONS perque i ha moltes INAUGURACIONS i circ i actuacions de pallasos

user Pili | Hace más de 9 años

Em sembla molt bé que s'ahgin restaurar els molins d Es Castell, totes les inversions per conservar patrimoni i recuperar espai sempre enriqueixen al poble. Però els criteris que s'han utilitzat per restaurar-los van totalment en contra del que segons la UNESCO hauria de ser la restauració d'un immoble. No em vull extendre, però... Per què posar aspes a un molí que no haurà de moldre farina? Per què si un dia es vàren treure pel seu desús, ara es tornen a posar sense necessitat? Això és una trasgiversació... Estic al.luciant que cap del tècnics del Consell Insular que pagam perquè vetllin pel nostre patrimoni hagi dit res d'aquestes restauracions!!!

user CIUTADELLA EXISTE | Hace más de 9 años

Queremos ver arreglado es Molí de ses Palmeres

user Josep | Hace más de 9 años

Molt bona feina, ja podrien intentar recuperar el que hi havia a Ferreries

user marta | Hace más de 9 años

Completament d'acord amb en Borja. Durant mesos i mesos, voluntaris del poble d'Es Castell, amb el batlle Lluís Camps al capdevant, han aportat la seva feina dos cops a la setmana per a la restauració del molí. Ells hauríen de sortir en la foto del article que informa de la inauguració de l'espai del Molí Vell, però, clar, en època electoral, són les "autoritats" que han de figurar arreu i, si es poden fer la foto, millor que millor. El poble d' Es Castell es va fer seva la recuperació d'es moli i ell ha de ser el protagonista reconegut.

user joan | Hace más de 9 años

Espero que estos políticos hayan escuchado la jurista por TV, los políticos se deben ceñir a escuchar y hacer cosas para el pueblo, no inaugurar molinos ni ninguna inauguración... que la gente se lo encuentre por el bien de un pueblo pero nunca alardear e inaugurar... son unos aprovechado y todo antes de las elecciones... ni pp ni psoe son la misma carroña...

user Rueda | Hace más de 9 años

Si ya esta inaugurado el molino se podrá visitar ya esta semana me gustaría saber el horario