user Falstaff | Hace más de 9 años

Creo que hay un cantante de ópera mahonés, marginado y eliminado a conciencia desde hace ya ni se sabe cuantos años de la programación de nuestro Teatro Principal... ¡¡¡¡Bravo Ajuntament de Mahón.... y Bravo mahoneses aficionados, por consentirlo sin rechistar!!!!

user MO de MENORCA | Hace más de 9 años

Uno para todos y todos para uno

user Ana | Hace más de 9 años

Si vivim coses veurem!...només cal parlar amb músics, professors de música, programadors de actuacions musicals, estudiants de música i amants de la música en general. Aquests polítics o no tenen vergonya o pateixen un greu trastorn de percepció de la realitat

user amant de la música | Hace más de 9 años

Unes observacions per la Sra Reynés i l'equip de govern de l'Ajuntament de Maó.1a) El seu partit polític ha eliminat la música com assignatura obligatòria tant de l'educació primària com de l'educació secundària perquè el sr. Wert troba que "son asignaturas que distraen".2a) El seu partit polític ha eliminat totes les ajudes a les escoles municipals de música.3a) El seu partit polític ha pujat l'iva cultural al 21%. I per acabar els faig una 4a observació: Els recomano que canviïn tant aviat com puguin la programació musical de Maó. No crec que el consell avaluador de la Unesco faci un informe favorable tenint en David Bisbal o en Sergio Dalma (en tots els respectes del món) com a principals esdeveniments musicals.És una llàstima, perquè la iniciativa seria molt bona si fos coherent amb el fons i amb la intenció. És ben clar que té un objectiu electoralista i per tant, és ben segur que quedarà en res.

user La que se avecina | Hace más de 9 años

Maó + música = David Bisbal?

user vergonya | Hace más de 9 años

Ciutat de la música i no deixen omplir els carrers d'ambient musical sense ells treure'n un profit. Quin mal fa tenir tres grupets de musica, gent jove que te ganes de donar-se a coneixer... Però com ells no cobren, no volen sentir es futur de sa música de menorca. Quina vergonya!

user Bep | Hace más de 9 años

Són ells els de l'IVA cultural al 21%!!!! quina barra!

user bep | Hace más de 9 años

Molt bé... recordar que l'IVA Cultural l'han possat ells!!!!

user Això no és Sildàvia | Hace más de 9 años

A mi em basta en veure el cartell de darrera Ajuntament de Maó-Mahón per veure quin és el nivell cultural d'alguns dirigents d'aquesta ciutat.I qui llegeix la presentació és el responsable de fer que no sigui requisit conèixer la nostra llengua per entrar en l'Administració Pública?. Tot una vergonya que es vulgui lligar a qualsevol cosa que pugui anomenar-se cultura.Ciutat de la Música?.... Ciutat de la Comèdia, més aviat....

user Joan | Hace más de 9 años

Maó i tota Menorca es mereix una Política Cultura que posi en valor tota la seva riquesa i diversitat cultural i artística. Durant els darrers tres anys i mig la política portada a terme per aquests polítics de dreta ha estat més un ofec per al sector que no pas un suport. Ara s'apropen les eleccions i de cop es treuen de la màniga coses com aquesta. No poso en qüestió que hi ha hagut algunes accions molt bones com el 4Cordes de JM de Maó que ha patrocinat l'Ajuntament però les millors accions no parteixen del mateix Aj. de Maó perquè no té cap política ni estratègia de desenvolupament cultural. Una llàstima que recorrin a la Cultura per treure profit quan els interessa.