user Menorquí | Hace más de 9 años

A jo no m'agrada un partit que ataqui sa nostra cultura com es PP.

user feimpoble | Hace más de 9 años

Después de la derrota y disgusto porque Mercadal no la quería va y se vuelve a presentar...Claro! Si no había más opciones,de no ser asi el PP Mercadal se va al carajo! Nadie quiere estar en el pódium de este partido!

user vengador | Hace más de 9 años

¿No había otra foto? :-)

user Pajarito | Hace más de 9 años

Lo que digo, sin ánimo de ofender, es que la veo como preocupada en esta fotografia. Independientemente si pueda tener opciones de ganar o no.

user Viva | Hace más de 9 años

Por un Mercadal grande y libre!! Arriba España!! Ella lo hará perfecto

user Andreu | Hace más de 9 años

No entenc aquestes persones que passi el que passi no canvien mai, donen ha entendre que faci el que faci el seu partit sempre hi ha justificacion, que el PP és el partit més corrupte de la història, que el PP té centenars d'imputats per corrupció, que el PP té una ministra que rep molts regals, que el PP ha hagut de posar fre a les protestes ciutadanes amb una llei impresentable, que Cospedal esplica el inesplicable, i així més i més i més i clar amb aquest bagatge no inspiren gaire confiança les persones que estan disposades a representar el PP, això si són persones d'idees fixes, fixes, fixes

user Fornells | Hace más de 9 años

M' encanta que et tornis a presentar i esperem que per culpa de sa politica no faltis tant a sa consulta.Per cert si guanyas que aixi ho desitgem .Que faria amb sa feina de doctora? Que es la que voste fa millor? No se lu passi per es cap possar al Sr Richard!! Que per cert politica local...no la sap fer!! Hi ha gent mes valida en el PP tan a Fornells com a Mercadal!! Anims!!

user Mikel | Hace más de 9 años

Cosas más necesarias que una nueva escuela??? Háblame de mar, marinero.... Como se nota que vives en otro mundo. Seguro que eres votante de la entesa, que no quieren escuela ni instituto. Ya podéis ir preparando el pacto de gobierno PP-Entesa, que se os ha visto el plumero.

user Tania | Hace más de 9 años

M'agrada que es presenti n'Antònia !!! ho sabràs fer millor que lo que hem tingut fins ara. Això sí, no passis pena per s'escola des Mercadal perquè hi ha altres coses més necessàries pes poble.

user Laura | Hace más de 9 años

Tot i no ser votant del partit que representa, pens que seria una gran batlesa pel poble des Mercadal. És una persona molt feinera, honrada i sempre disposta a escoltar i a ajudar a tothom. Sort¡