user Capitan Nemo | Hace más de 9 años

Sr. Alejandre esta Vd. arrastrando el poco prestigio que le quede si es que alguna vez lo ha tenido la noticia es una broma de mal gusto y una tomadura de pelo para aquellas personas que han trabajado toda una vida y tienen la fatalidad de contraer una grave enfermedad.

user José luis | Hace más de 9 años

A ver a ver que me entere yo! Por desgracia visito asiduamente Son Espases y recalculando las "dietas" que después de 6 meses del viaje me ingresa en cuenta el Govern Balear, están incluidos los billetes del bus del aeropuerto a plaça Espanya, de plaça Espanya a Son Espases y los del mismo recorrido para el regreso. Además está incluido un menú de la cafeteria del Hospital. Que me pagará el CIMe? Los viajes al CC PortoPi?

user Joan | Hace más de 9 años

La pura esencia del pp y de los que forman la Banda de la Caja B, viendo la manifestación de Podemos en Madrid ya podéis ir haciendo las maletas, el pueblo os hará también un buen descuento en las urnas... ahora somos los ciudadanos que tenemos la sarten por el mango... espero no ver a estos individuos del pp gobernando en mucho tiempo.

user Violeta Pons | Hace más de 9 años

Engrunes i rentat de cara. Després de retallar, deixar els serveis públics en ruïnes, retirar l'helicòpter sanitari, deixar a la sanitat sense recursos i personal, un descompte de 30 cèntims en el bitllet d'autobús és un insult. Sanitat pública i de qualitat per a tots. Aquí i sense desplaçaments, que a sobre han de pagar per avançat els afectats. VERGONYA.

user Perico | Hace más de 9 años

S’han recorden de “4 illes cap frontera”(o paraescut). Si fos així, aquest descompte hauria de ser també igual per els eivissencs i formenteres i “PAGAT PEL GOVERN BALEAR”(així com altres moltes problemàtiques) . Així com està plantejat indirectament pagam els menorquins el nostre propi descompte. No troben que fa falta un poc més de imaginació i planta més cara al Govern Balear?. Per cert aquesta mesura hauria d’haver sortit dels politics i no de les associacions que ja en tenen prou amb els problemes del seu funcionament diari.

user Joan Moll | Hace más de 9 años

Sr. Alejandre li hauria se caure sa cara de vergonya

user mateu | Hace más de 9 años

Una notícia que fa més pena que alegria. Els familiars i malalts no volen cap llimosna. Tenen la seva dignitat i mereixen un gran respecte. Si fas números, veus que aquesta gran notícia no representa cap estalvi per les persones que se veuen obligades a desplaçar-se. A més, no tothom pot anar en bus o esperar-lo. Ahhh, una pregunta: Els nostres polítics, que també se' ls hi aplica aquet gran descompte quan han d'agafar el bus per anar a sentir el Sr. Bauçà. Així deuen estalviar molt i més si agafen el bus com els malalts.

user emma | Hace más de 9 años

vergonya i mes vergonya per es menorquins quine pena i quine rabia

user mnrk2015 | Hace más de 9 años

Me gusta la época pre-electoral, todo funciona bien y es una maravilla. En el mes de Junio, vuelta a la normalidad y si te he visto, no me acuerdo.

user estic malalt | Hace más de 9 años

jajaja Es aquesta la "gran" ajuda que ha aconseguit el Sr Alejandre ? Per favor deixi de riure dels seus conciutadans, aixo del billet del bus és un greuge comparatiu que ens feia estar per sota dels residens de Palma pero mai es pot declarar com un "benefici" per els menorquins, sentzillament ara estem, en aquest sentit igual que un residen ordinari de balears No es posi medalles, si aconsegueix que en lloc de la avioneta, vengui el helicopter, com transport d'urgencia, llavors li faré una palmadeta a la esquena..