user Botifarra Catalana | Hace más de 9 años

PODEMOS, PSM, EU-EM y Esquerra Republicana de Catalunya, ehhh??? Però hi ha res més inútil que un catalanista a Sant Lluís? Què pretenen? La independència de Binifadet!!! o la de Biniparrell!!! Podemos bau començar molt bé però malament anem si ens ajuntem amb tanta mediocritat.

user NO | Hace más de 9 años

Me fa gracia sentir que es de ses agrupacions d"ESQUERRES comanden es ciutadans. I ses altres formacions com el PP no? Sa majoria de sa gent els va votar, i té molts més legitimitat que voltros. Partits minoritaris que no representan a sa majoria de sa ciutadania, que vos agrupeu perque sinos no estarieu ni representats,,, ay....

user Tracto | Hace más de 9 años

A Pedro, comparar "Volem Sant Lluis" amb juns per Lô és com voler comparar es dia i sa nit. Volem Sant Lluis sorgeix de s'adhesió d'un grup de ciutadans al qual se li han afegit després diferents grups polítics, però qui comanda és es ciutadà; en canvi en junts per lô, són es tres partits polítics de sempre que s'han unit i a nes quals a posteriori se'ls hi han afegit quatre persones fora de política, però qui comnda són ses cúpules des partits polítics (només fa falta veure es cap de llista). Volem Sant LLuis vol canviar es nostro municipi cap a millor i així ho farem.

user Pedro | Hace más de 9 años

Pere, lo dicho, quedan menos de cuatro meses y aún no sabéis ni quienes vais a ser ni que queréis en el hipotético caso de que seáis vosotros quien esteis! La política es más que saber hablar bien!

user Pere | Hace más de 9 años

OK, Pedro, si no comparteixes principis, cap problema. Quant al programa, encara està per fer, perquè l'ha de fer la gent que s'hi apunti. Salutacions.

user Jm | Hace más de 9 años

Totalment d'acord amb tu, Pere. A veure si entre tots acabem ja amb el poder de aquests qui nomes pensen en el benefici propi. Ja diuem prou de pagar i callar. Soc santlluïsera des.de fa mes que 40 anys i he vist de tots colors. Tots han (hem) fet coses millorables, pero sincerament crec que, ara o mai, podem acabar amb el monopoli polític que ens ha portat fins a la situació desastrosa d'avui dia. (Perdoneu les meves faltes, aquesta no es la meva llengua materna)

user Pedro | Hace más de 9 años

Pere, la hipocresia sería irse a apuntar a las primarias de un partido con el que no compartes principios ni programa. O tal vez lo que os pasa es que ni vosotros sabéis cual es vuestro programa, la política es mucho más que saber hablar bien. Tu comentario es para enmarcar, irán a las primarias y a los círculos quienes compartan ideales y no a quien se le antoje. Os levantáis sobre lodos y los lodos no son buenos cimientos.

user Miquel | Hace más de 9 años

I per qué no fitxau en SINO¡¡. S'empasta estaria garantida.

user Pere | Hace más de 9 años

Sí, Pedro, tothom sap que Podemos ens ha arruïnat a tots. En tot cas, si tant desconfies i ets de Sant Lluís, pots anar a la propera assemblea, que serà oberta, i dir la teva opinió. Fins i tot pots apuntar-te a les primàries, per així evitar que aquestes siguin ocupades per aquests que tu dius que ens arruinen tant.

user Pedro | Hace más de 9 años

me hace gracia, al igual que Junts per Lô, Volem Sant Lluis siguen empeñados en que se les denomine grupo de electores cuando surgen de la fusión de partidos de izquierda nacionalista, en el caso de Junts per Lô de la suma de PSOE PSM y EU; y en el caso de volem Sant Luiis la suma de Més, EU y Podemos. Es evidente que este cambio de siglas son simplemente un lavado de cara superficial y que dentro siguen siendo los mismos que nos arruinaron que viéndose cuatro años más en la oposición juegan su última carta con un cambio de nombre. De grupo de electores apolíticos Junts per Lô y Volem Sant Lluis no tienen nada, que los ciudadanos no somos tontos!! Junts y Volem, no gracias.