user Batuadei | Hace más de 9 años

Hace tiempo que ese molino debería estar arreglado. La imagen es penosa. En Ciudadela se limitan a pensar que con Sant Joan ya está todo hecho, y que con eso salvan la temporada, y no es así. Falta iniciativa popular! os falta un Alejandre, que con un puñado de voluntarios, ha salvado la Isla del Rey. Os falta un Lluis Camps, que con otro puñado de voluntarios ya lleva dos molinos levantados en Es Castell. Y ahora nos ponemos a llorar porque ha cerrado un bar. Batuadei!

user | Hace más de 9 años

... Lo primero sería montar una operación de rescate de la imagen del molino. Muchos turistas se acercaban a la placeta de ses palmeres a hacer la consabida foto del molino... y ahora para hacerla se van a Sant Lluis, a Mercadal, a Es Castell,.. Los voluntarios de éste último ya van por el segundo molino restaurado, mientras que en Ciutadella aún van discutiendo de costes y costes.

user Marta | Hace más de 9 años

4.000 Euros al mes me parece razonable. Y si creeis que es mucho dinero, nadie os obliga a alquilarlo. Cada uno pide lo que quiere y si alguien está dispuesto a pagarlo... y los que critican al dueño, seguro que ellos lo dejarían muy baratito... mas realidad y menos tonterias.

user Tòful | Hace más de 9 años

Demanaria un gest ultraista al propietari de "Es Moli" per aprofitar aquesta oportunitat i fer una donació al poble de Ciutadella d'aquest emblematic edifici historic. Estic segur que el poble de Ciutadella li estaria molt agrait.

user S'HOMO DES JUAVERT | Hace más de 9 años

Entrar a n'es molí era entrar dins es cor de Ciutadella, ara es poble ja no serà es mateix, no es tanca un bar, es tanca una lloc emblemàtic i estimat per a tothom. Avui dia de nit bona, servian es darrers calents, avui capvespre quederan es grups que fa 40 anys que hi van a fer es cafè, sense avisar-se per whatsapp ni per mòbil...i pensar que l'any que ve ja no hi podrem anar, sa veritat és que es trist.Molta sort a sa familia Casalí i gràcies per tots aquets anys!

user RICHARD | Hace más de 9 años

Tempus Fugit, manco romanticisme i més hiper-realisme!

user Tristesa | Hace más de 9 años

Amb llagrimes a nes ulls escric... Que farem ara es dissabtes de fred? O aquelles vetlades d'estiu? Que serà de noltrus sense aquelles jugades a cartes i aquelles gran xerrades? On anirem?? I per Sant Antoni? O per SANT JOAN??! No podrem anar a fer es cafe antes des primer toc, ni a ses avellanes... RES SERÀ LU MATEIX! Son anys d'història el que aguarden aquelles parets! Molts moments d'alegries i de tristeses, llàgrimes i somriures compartits amb ses persones que més estimes; són mils de sentiments confesats entre conversacions! No em cap dins es cap, no puc imaginar Ciutadella sense Es Moli! FINS SEMPRE

user master of desgavell | Hace más de 9 años

Jaaaaaandro Jaaandrooooo

user Nan | Hace más de 9 años

Toni & Esperanza – Esperanza & Toni i familia ( sempre sereu en Toni i n`Esperanza des Molì ). Vos desitjo lo millor per voltros i familia. Un abraçada

user mari | Hace más de 9 años

4000€ de lloguer en demanen?? bo que son boixos o que?? açò es un absurd es temps que corre ara!!!