user Estudiante | Hace más de 9 años

Soc de Menorca i estic estudiant a Barcelona, el que més por me fa es tornar a se meua illa i veure el que están fent amb ella i lu que a canviat desde se derrera vegada que la vaig veure. No defens ni un partit polític ni un altre, crec que aixó hauría de ser un acord de tots es menorquins junts. Desde aqui mir aquest diari cada dia per saber si s'en sap res més. M'estim se meua illa i no vui que la destrosin aixi, es presiosa i no vui que canvi. SOS MENORCA!

user Compromesa amb Menorca | Hace más de 9 años

Per a undeLo: amb es desviament de ferre hi esteien TOTS es partits de Ferreries d'acord pq era un punt negre. Es fet és que després s'ha vist que es podria haver fet molt millor i ara hi ha gent compromesa que no vol que es faixin es mateixos errors. Però sembla q sou uns quants que no en voleu aprendre des errors des passat. I sobre es Dic, va sorgir una plataforma semblant, eren de nom "Jo Dic no", si ni te'n vas entèmer ho pots cercar a s'hemeroteca, google, etc. i informar-te per no tornar a dir mentides, i talvegada t'hauries de demanar com de compromès estas amb sa teva illa!

user pili | Hace más de 9 años

PARA MENORQUIA ignorante si no fuera por nosotros todavía estaríais haciendo fuego con piedras

user Alexfuera | Hace más de 9 años

Siempre poniendo trabas al la modernidad y el desarrollo todo les parece mal lo que se haga en la isla y empiezan a notarse las consecuencias quedando se a tras con respecto a otros lugares de Costa tanto nacionales como insulares siendo un gran mal para todos nosotros y nuestra economía y bienestar

user Lynda | Hace más de 9 años

Cuando gobernaba el PSOE+PSM, los pesemeros decían que las urnas les legitimaban, y quien realmente gobernaba el CIMe eran los 2.500 votos = 1 Consellería ( Sra.Tuni Allès ). Ahora resulta que los 18.000 votos del PP no les legítima para nada??.

user susana | Hace más de 9 años

quins demagogos quets del GOB diuen que son interessos privats i lo seu no es privat es public durem bunyols comprats nostros amb els nostros doblers per vendrá a la festa y voltyros en traureu per poder fer calaix quina vergonya . aneu fent que ja vos coneis tothom !!!!!

user quina pandilla | Hace más de 9 años

si que estéis aburrits , sembla mentida que no volgueu progresar . bunyols diui tots vestits de espantapájaros amb la xamarreta ? , quina ruina aquets del Gob , sols es miren el llombrigo ells mateixos , si a la millora de les carreteras si al progres al turismo y al que fasi falta per seguir endevant que fins ara em xuclat de la mamelleta i ara com no en hi ha feim una festa per recaudar fons i llestos . VERGONYA

user Menorquí | Hace más de 9 años

Com sempre, els que estàn en contra de Menorca escriuen en castellá. Es gent que no s'estima l'illa, que ha vingut aquí unicament a guanyar doblers, sigui al pereu que sigui. Encara que el preu sigui destroçar l'illa com han destroçat Mallorca i Eivissa.

user miquel | Hace más de 9 años

quant de comentari fora de lloc. Tots els que deis on era jo us deman: on ereu voltros? Quina casualitat que sa mateixa empresa també edifiqui es parc de biniancolla en sòl rústics? ningú sospita res? havien aprovat un projecte per després aprovar-ne un altre amb molt més impacte, perquè?????? a més, es des video no se si són propiament de SOS, ho han fet en suport seu, ja que molta gent pensa el mateix però no s'aixeca del sofà. Minoria? sembla que no ens enteram, buho, fes una enquesta a menorca i a veure el resultat. crec que és una majoria que no vol aquestes construccions però com sempre són pocs que es manifesten. Açò no te dona dret a dir minoria minoritaria, estàs tergiversant al teu gust. Menys hipocresia, açò no va només de partits polítics i interessos, va també de valors. En teniu? si no teniu valors naturistes i de cura pel medi ambient no enteneu sa història de Menorca, para que me entiendas (por si acaso) háztelo mirar..

user buho | Hace más de 9 años

no lo entiendo.se quejan de un gobierno ¿sordo?y ellos siendo una minoria muy mioritaria quieren imponer su criterio,y en señal de protesta ¿porque el gob no renuncia a la subvencion del consey?