user medina minorca | Hace más de 9 años

a los que dicen en los pinos o en la perimetral yo lo que quiero es tomar el autobus a cualquier destino i poder estar a cubierto tomar algo mientras estoy esperando si depende del cosell para que saque dinero que lo saque que para la estacion de mao si hubo dinero para ciudad con mas habitantes i mas (votos) de menorca tambien tiene que haber

user Bep | Hace más de 9 años

Ja seria ben hora que els politics que van aprovar amb el seu vot dur l'estació a la perimetral, baixasin de s'ase i deixasin l'orgull a ca seva, que tornin a fer funcioanar la via com estava abans (que era lo lògic) i no ara que es "antinatural" accedir a la mateixa, que fins un fiet petit ho veu.

user miquel | Hace más de 9 años

Maru ha respost molt be, a la perimetral no hi va ningu, la gent que va amb el bus de maó, prefereix anar fins derrera l'oar, a no ser que algú visqui a prop del cementeri, i els que utilitzen l'autobús de les platges prefereixen anar fins els pins que queda mes ben conectat amb el centre. A la noticia de que el govern no aportara ni un duro, ha de servir perque l'ajuntament recpaciti i pensi una ubicació millor, ja que ja han comprovat que al cementeri no te èxit. I gastarse un dineral per un edifici que el qui l'han d'utilitzar no el volen, no te sentit. Tampoc te sentit promocionar el servei public, i no escoltar els usuaris

user la veu | Hace más de 9 años

conqui no n'hi hagués cap d'estació, 2 en es pins devant i darrera, un altre darrera lòar, la via perimetral 500 metres de estacions i de repartides dins es poble "un futimer" molts es pensen que açò es Nova york, no res... la incopetencia politica del pa nostro de cada dia.

user Levistus | Hace más de 9 años

Con lo facil y economico que hubiera sido haber aprovechado la anterior estacion maritima como estacion de autobuses , con todo ya preparado....¿y ahora quien asume la responsabilidad de la nefasta gestion y del dinero despilfarrado?

user maru | Hace más de 9 años

Bueno!! ja tornam a tenir es xou de s'estació, o que la facin prest o que tornin a deixar sa perimetral com estava, que amb lo be que estava ara es un "merder" i tot per emprar-ho només com a parada que no hi un cristo per es tros!!

user Ja, Ja..... | Hace más de 9 años

Estación en Es PIns, menos gastos en macro obras, necesitamos el dinero para otras necesidades y no esta.

user poc a poc | Hace más de 9 años

Però algú ja es creu les promeses de Bauzá ?? De totes maneres gastar aquesta burrada de diners ho trobo una burrada tenint l'antiga estació marítima tancada només cal habiliarla una mica i llest. Siguem seriosos per una vegada!

user PEATON | Hace más de 9 años

los Diputados ciutadellencs no deberían aprobar estos Presupuestos, deberían apostar por la Ciudad y no por el Partido

user master of desgavell | Hace más de 9 años

L'estació s'ha de posar a l'antiga estació marítima del port vell! Tenim l'infraestructura feta, clmatitzada, banys, garites de tiquets, sistema acústic, un pàrquing on hi caben 20 busos... Amb enllaços al centre amb un bus petit fins als pins, connexió amb la ronda nord i sud, espai per fer una zona de jocs infantils mentre la gent espera, unes vistes magnífiques (no tenir el cementiri davant). I el Govern està disposat a fer un esforç per no perdre aquest edifici, ens ho posarien fàcil!! Com pot ser que hi hagi tant d'inepte a l'ajuntament?? I al Consell?? Emprau aquests 1,5 milions d'€ per millorar els vials d'accés i carrers de Ciutadella cony!!