user Ciutadellenquitis | Hace más de 9 años

Algú de tots els que escriuen saben que el pla que redactin els de "Madrid" ha de ser abans aprovat per l'Ajuntament de Ciutadella i el Govern Balear perquè es faci efectiu ?

user Menorquín viajero | Hace más de 9 años

Em sembla una gran cagada contractar empreses de fora s'illa, encara que siguin boníssimes. I més encara per un assumpte delicat i molt vinculat a sentiments i costums especifics de Ciutadella. Una cagada.

user miquel | Hace más de 9 años

Una vez redactado el Plan de Seguridad por TEAM, y antes de aprobarlo, dejen supervisarlo al Supervisor Juan Triay.

user seny, respecte, ordre i feina | Hace más de 9 años

Hi ha moltes idees que són fàcils d'aconseguir només fa falta fer la feina per posar-les en marxa. Deixau ses idees de fora que no saben de que va Sant Joan. S'ajuntament ja s'ha reunit amb Iscomar, amb els ajuntaments de Mallorca, amb els instituts de Mallorca, amb els policies tutors de mallorca i de menorca, amb el consell de menorca per la normativa de jaleobus,...??? Açò ja us dic jo que no ho farà Madrid.

user Pla des Plà | Hace más de 9 años

Cercant informació d'aquesta empressa de seguretat no he vist cap organització de cap festa de poble. Team es va càrrec de la seguretat de grans concerts Rollings stones, one direction, ... a mes demana personal per es facebook. Açò no té res a veure amb Sant Joan. Supos qye aquesta empressa no guanya res per fer aquest estudi.

user juas | Hace más de 9 años

con la de parados que hay en menorca y contratando gente fuera?esto demuestra que los mandatarios de turno no sirven ????por que no pueden con un plan de fiestas y protección ,,,,,podrán con llevar esta isla a una temporada que no sea de sos meses?

user DaviD | Hace más de 9 años

Vivir para ver, y ver para Sobrevivir. Contratar una empresa para que si pasa algo cargarle el muerto a otro, a sin da gusto gobernar !!¿NO?!! PAíS DE MANPORREOS INCONPETENTES

user exagerada | Hace más de 9 años

“Ana“ esto de 120 municipales i sus superiores...... hablaras de toda menorca no??? por cierto que haya un regidor de fiestas y cuando llegan las fiestas da la planificacion a una empresa externa es para estudiarlo.

user Això no és Sildàvia | Hace más de 9 años

No està malament això d'encarregar plans a fora... Segurament d'algun membre del partit o disposat a fer generosos donatius a la caixa negra que diuen que no existeix......I, tanmateix, mentre no hi hagi control del consum de drogues i de la qunatitat de gent que hi ha el perill serà exactament el mateix.Aquest pla només respon a la necessitat de prepar l'excusa per, si en el futur, torna a passar un fet similar.Les grans empreses el que fan és copiar els plans d'emergències d'altres zones, canviar el nom de la ciutat i poca cosa més......En fi... Així anam....

user cromapons | Hace más de 9 años

Si l'equip de l'ajuntament fos un govern, es demanarien eleccions anticipades, per que fot oi, el desmadre a cultura es vergonyos i ara l'incapacitat de gestionar les festes i venga a pagar a una empresa de Madrid, que els doblers sobren dalt sa sala. Aquest ajuntament fa pena, més hi val que marxessin tots cap a casa per que dia rere dia la cosa enpitjora i els que vinguin no se com s'ho faran per sortisse'n.