user menorcat | Hace más de 9 años

President, ja que ets aquí aprofita per proclamar la in de pen dèn ci a!

user Es darrer correu | Hace más de 9 años

"Catalana". Els comentaris que veus probablement no són exemple del que pensam a Menorca. És veritat que os veim com a cosins-germans. Mai les Balears o Menorca en concret s'han caracteritizat per tenir les mateixes afinitats polítiques o econòmiques (a vosaltres es fet del nostro problema amb el transport aeri vos importa tant com a noltros les subvencions que feis a Ryanair a Girona). Sa tolerància entre noltros ha de ser com a cosins-germans que som d'una mateixa llengua (ja de cultura folkclorica podriem discutir però amb respecte). Dic això perquè vaig treballar molts d'anys a Baleària portant passatgers de Barcelona a Menorca, Mallorca o Eivissa, i aquesta frase teva de "Aneu insultant es catalans, després ploreu quan en venen menys a deixar els seus doblers", la tenc molt molt molt escoltada entre voltros. I aquí està una part de la culpa de que alguns de voltros quan veniu a "ses illes" preniu sa fama de prepotents, perquè noltros sense voltros seriem uns morts-de-fam. D'aquesta forma passau de cosins-germans a turistes prepotents, com de qualsevol indret fora de Menorca. Torn a repetir que molts comentaris no són exemple del que escoltes per Menorca, però reflexiona que aquí ni som de n'Aznar (com diu qualqu als comentaris) ni anticatalans, simplement que, com te passa a tú amb la discriminació de Madrid, comentaris com es teu (que ja t'he demostrat que no ets només tú si no que ho he escoltat moltes vegades) noltros també ens sentim molt emprenyats amb catalans d'aquest tarannà.

user theobserver | Hace más de 9 años

Soc catala i quan penso amb menorca o valencia, penso en terra germanas, mai sem passa pel cap res de conquestas ni ostias de propietat egoista i aires de grandesa, no se que dieu ni a qui escolteu, pero si no vigileu us prendran vostra identitat.

user Gibet | Hace más de 9 años

BENVINGUT PRESIDENT

user Miquel | Hace más de 9 años

MAS go home !!

user cromapons | Hace más de 9 años

El comportament del senyor Mas a Menorca sempre ha estat exemplar, estiuexant sempre a un hostalet de Fornells, com qualsevol altre família, honora a aquesta illa. Ara molts l'insulten, sempre els mateixos, supós que quan va venir l'Aznar saltaban d'alegria, podrieu llegir el titular de la noticia de que els polítics de les Balears sumen 162 anys de pressó, començant pel nostre exPresident Matas i pendre una pastilla del mateix medicament que en Mas empra desde fa molts anys, humilitat!!

user menorquina | Hace más de 9 años

Mas, polidet, que t'ets tret es passaport per venir cap aquí? ... pensa que estas a un pais extranger!!!

user Nan | Hace más de 9 años

No comparto el independentismo, ni las políticas de estos dos individuos. Pero se agradece que nos hagan publicidad a nuestra isla en un encuentro tan esperado y visto por mucha gente.

user ecp58 | Hace más de 9 años

Catalana, me parece que no sabes leer, aqui no se insulta a los catalanes, solo se habla despectivamente de alguien en concreto, que pasa, que te comieron el coco en el cole?.

user 65 | Hace más de 9 años

Vale mas que venga e de podemos que no tu mas.