user Josep Bagur | Hace más de 9 años

Senyor Joan Bagur, si te n'has d'enriure de colcú que s'equivoca al xerrar supòs que noltros també ens podem burlar de sa teva pèssima ortografia.

user a blanc i pou | Hace más de 9 años

a l'escrit de "blanc i pou", l'amo de Son Blanc no és un caixer, sino cavaller... i homanatge, no li varen fer ja?

user blanc i pou | Hace más de 9 años

Enahorabona Sabasta per tots els 25 anys de dedicacio al fabiol i ben merescuts al meu veure. No escoltis critiques i a per 25 anys mes dat sa somereta tocant el grandios Tirurittttt. Igualmet potsat el cas tambe seria alegria por molt.s que caixers com l.amo de son blanc tambe fossin hometjats com li pertoca ja per els seus anys de caixer i com.la seva propia valentia per a dia d.avui a nes seus 90 anys encara tengui el sant coratge de sortir a la cualda....brint un aplauso cap a aquest senyor un exemple a seguir com caixer santjoaner.

user ferrerienc | Hace más de 9 años

Enhorabuena, Sebastià. Un merecidíííísimo homenaje. Eres un símbolo más de esa gran fiesta.

user menorquí idignat | Hace más de 9 años

En Sebastià vos agradarà més o menys, però ningú com ella fa sonar es tambor i es fabiol. Respecte el tema de que cobri per ses festes, hem de recordar que quan és dalt sa somereta segueix essent un funcionari municipal. Te dret a cobrar. Si altres renuncien perquè volen, allà ells, però tenen tot es dret a cobrar perquè estan fent una feina per s'ajuntament. Salut

user homanatge al fabioler Sebastià Salord? | Hace más de 9 años

No s'entén el motiu de fer un homenatge al fabioler Sebastià Salord. 25 anys exercint aquesta funció amb el màxim protagonisme, quan el fabioler no hauria de tenir cap protagonisme per que no és més que el criat del Caixer Senyor. 25 anys en què molts protocols de les festes no els compleix (com arribar a Cas Caixer Senyor a demanar permís per començar el replec amb la gindola posada; deixar el Caixer Senyor en el seu palau i anar-se amb la gindola posada... quan en tots dos casos no hauria de portar-la posada en el seu cap). 25 anys cobrant hores extres (per practicar amb la somareta abans de la festa, per anar a la qualcada durant la festa, a més d'altres despeses, seues i de l'animal, que li suposa participar a la festa. 25 anys fent un servei dolent i car a Ciutadella.

user menorqui | Hace más de 9 años

Enveja cap aquest "personatge" cap ni una, Aquest senyor te la poca vergonya de fer-se el simpàtic per les festes i l'antipàtic la resta de l'any. Això a ca meua és tenir dues cares. Rebre un tribut per els 25 anys de dedicació... doncs hauria l'Ajuntament de lliurar tribut i gros a tots els pagesos que com a cavallers fan possible cada any Sant Joan. Després de fer feina tant si plou com si fa sol, cobrant una misèria per les grans hores al dia que fan, surten per les festes ben engalanats i amb un somris i orgull dalt el cavall que ningú suspita les penúries passades durant tot l'any per poder sobreviure. I no parlem de la despesa econòmica que suposa, vestit sempre impecable, buldrafes i flocs renovats cada any degut a les malifetes de la gent, cavalls, pienso, ferradures i un llarg etc que ningu aprecia. Vagi de part meva un tribut gran a tots els pagesos que fa 25 anys o més que surten a la qualcada per fer festa amb i per tota Ciutadella.

user diego | Hace más de 9 años

yo tambien llevo 25 años trabajando,,, como cada semana cobro me dicen que no me corresponde ningun merito,, eso es cuando uno lo hace x amor al arte ,,, como los cavallers

user Xiprinant | Hace más de 9 años

Si el notificador fa de fabioler, i n’hi ha varis que fan aquesta feina a l’Ajuntament, per què sempre fa de fabioler principal el mateix? I no tenim cap notificadora que ho vulgui fer?

user ramon | Hace más de 9 años

Molts dels que aquí pontifiquen que si cobra o deixa de cobrar són també d'aquells que s'omplen sa boca quan diuen que "qualsevol ciutadallenc ho faria de franc i encara pagaria..." i després ells sa queden a sa barra des bar xumant enfora de la verdadera festa i que ses feines les facin els altres, només cal veure el petit grup dels que ho fan de franc que són els voluntaris de Sant Joan i ja veis que els podeu comptar amb poques mans. Anims Sebastià, un bon ciutadallenc és el que fa bé la seva feina i tu la hi fas de bé. Tot el demés són envejes i ganes de tocar els dellons. Si l'Ajuntament li ha volgut fer l'homenatge, ben fet està, no us fiqueu amb ell.