user EL DEL PLUMERO | Hace más de 9 años

Y para cuando en Es Mercadal Sr. Ametller apruebelo ya que la quiero ver colgada , su compañero le ha pasado delante . El dia 29 en Es Mercadal que le parece la idea .

user | Hace más de 9 años

... El pueblo se declarará en contra de la homofobia. ¿Todo? ¡No! Una iglesia poblada por irreductibles sacerdotes resiste todavía y siempre a la igualdad y a los derechos humanos... Menos mal que su poción mágica es aguachirri.

user Psoe Es Castell | Hace más de 9 años

Bon dia, felicitem als nostres companys del Psoe des Migjorn Gran per haver pogut aprovar aquesta moció al seu Ajuntament. Aquesta mateixa moció la vam presentar fa un parell de mesos a Es Castell i el PP, Ume i el regidor no adscrit la van votar EN CONTRA amb uns argumentaris molt pobres, tot sigui dit. Aquesta moció no només és penjar una bandera, és integrar el colectiu LGTB (lesbianes, gays, transexuals i bisexuals) dins sa comunitat educativa i cultural del municipi, açó vol dir fer actes perquè deixi de semblar-nos "raro" que, per exemple, poguem veure a dos homes anant de sa mà per es carrer com ho fa una parella heterosexual, és molt més que penjar un símbol!! Encara que hi hagi gent que ho vegi normal i no li doni cap tipus d'importància vos podem assegurar que hi ha molta mentalitat antigosa i poc tolerant, açò segur... Psoe Es Castell

user menor-k | Hace más de 9 años

Ahora solo le falta hacer algo útil para el pueblo. De momento "molt de fum".

user Pepa | Hace más de 9 años

Véase a que se dedican los concejales de un minúsculo pueblo menorquin.Mas nos valdria ponerlos a trabajar barriendo calles.Será posible tamaño despropósito!por favor que paren de hacer el ridículo que en el pueblo son el hazmerreír.

user miquel | Hace más de 9 años

Enhorabona!

user Ciutadellenc+ | Hace más de 9 años

Tenc 51 any, i som homosexual no es tracta de estar orgullos de ser gay.o heterosexual, ni que es vagin dalt carrosses, sa cuestió es que en el dia d'avui encara hi ha molta homofobia, respetem que cadascu visqui com volgui i faixi el que volgui respetant els altres, gràcies a s'ajuntament per se seua iniciativa ho faixix pel mptiu que ho faixi, ojala tots fesin el mateix

user Jesús Cuesta | Hace más de 9 años

Em sembla be, i que aquesta iniciativa l'han de poder tenir més ajuntaments. Per altra banda, hi han aspectes més importants en el món del LGTB que lluir una bandera, com denunciar conductes, opinions i actes homófobs o masclistes que té molta societat i molts polítics, promoure un lloc, com un casal, el col·lectiu LGTB es pugui trobar, i, sobre tot, tractar-lo com una cosa normal. El col·lectiu LGTB és acceptat jurídicament, però socialment falta molt, i serà acceptat quan notícies com aquestes realment no tinguin tanta importància i sigui una cosa normal

user Esedeahi | Hace más de 9 años

Manzanas traigo. Pequeña obsesion tienes con la iglesia manumenorca. No sere yo quien los defienda pero es que lo tuyo raya lo enfermizo.

user Soy hetero | Hace más de 9 años

Ya hacia dias que no salian en prensa y se agarran a cualquier chorrada para que los menorquines les prestemos atencion y riamos un rato de sus extravagantes ocurrencias.me pregunto si esta sale del carnicero o de su mirlo blanco de los bucles(los otros concejales parecen missing).como se dice mas abajo, tienen mercado de votos en Mitjorn.