user volta a silla 2003 | Hace más de 9 años

Uy uy uy toniet de tu no mu esperaba aço!!! Tots es qui man donat negatius us enviaré en "no ñau" amb sa guitarra i vus tocará 20 cansons seguides i no u podreu aguantar!!!!

user toniet | Hace más de 9 años

pero que deis!!! ses fontanelles es un codolar, no hi anave ningu, nomes els que tenien clau. Jo no trob massa diferencia entre els que fardaben de tenir sa clau de ses fontanelles i ara. De fet qualsevol dels que critiquen ara, si fossin els propietaris farien el mateix. Auuu!!! ni que fos Son Saura ses Fontanelles jajaja. A Macarrella hi ha un restaurant i ningu sen recorda o que??

user ciutadellenc | Hace más de 9 años

jo com a ciutadellenc tampoc trob que estegues com estava antes, es que s'avien fet sa caseta o sa cova seua , ens impediem els altres que ho disfrutesim ja que s'ho avien fet seu, cuan es supossa que era per disfrutar-ho tots

user mari | Hace más de 9 años

Señor conde de torre saura. Verguenza debería usted tener, de lo que esta haciendo. Deseo de todo corazon que le vaya todo muy bien. Hay un refran que dice QUIEN MAL ANDA MAL ACABA.

user volta a silla 2003 | Hace más de 9 años

Gracias pepe

user Pepe | Hace más de 9 años

Por fin alguien sensato habla! Enhorabuena!

user volta a silla 2003 | Hace más de 9 años

Aqesta pandilla de snobs millonaris no su pasaran tan be es sa vida ni sa beurán la mitad de gin que noltrus a cala fum. de fet estic segur que si el señor Min Murena fos viu els hagues fet recular, els hagues convidat a fer un gin amb palo a cala fum i els hagues convençut i sino hi hagueram nats es mahonesos subdits de cala fum i deixebles den min murena i els haguesim liat una de cal deu, noltrus vam fer fugir un yate perq hi havia una dona qes va posar en pel a proa axi q pocas bromas amb es de sa volta a silla 2003, qe en fiol ni siqiera li va dir a sa mare que venia i solamen va dur una tuavola i prou. Avisats qedan es snobs kikis gigis i jeders.

user ciutadellenc | Hace más de 9 años

No tots els senyors son iguals. Aquest és més del PP que en Bauzà.

user Ciudadano Kane | Hace más de 9 años

Estimats ciutadallencs, ara que venem les vostres, i de tothom, estimades festes de Sant Joan es hora de que els hi gireu s'esquena a na questa GENT i fagueu la festa per la vostre conta sense rendir pleitesía a sa noblessa com feis cada any. Bones festes de Sant Joan

user Toni | Hace más de 9 años

No patiu, d'aquí uns anys serà Caixer Senyor i tothom el venerarà. A Ciutadella tot és tambor i fabiol.