user 404 not found | Hace más de 10 años

Ara les pel.licules només es poden escoltar en castellano i ja no en català, però si més no, podien deixar la versió en anglès com a opció, ja que és molesten en fer decrets com el del TIL, podrien ser consequents, ¿o és que aquesta frissera amb posar l'anglès a les escoles només és una manera de retallar el català ?

user jo personalment | Hace más de 10 años

a veure, començaré diguent que no vull entrar amb temes polítics, ni de qui ho ha fet o ho ha deixat de fer, però sa veritat és que estic més d'acord amb en "mario" i "bon menorquí" que amb tot es resto. Tots es altres que heu escrit d'on sou? Jo som menorquina, i a ca meva tots xerram amb s'article salat. Vaig pes carrer i tothom empra s'artricle salat. Me sembla perfecte que a TV3 ho fagin amb català, però noltros no tenim perque fer-ho. Jo no dic que donin ses noticies com es qui xerra a casa amb ses "castellanades" que podem arribar a mollar, però que emprin s'article salat me sembla de lo més normal del món. Per què hem de parlar tots nosaltres amb català, quan podem xerrar tots noltrus amb menorquí? Jolín....

user no s'entendrà res | Hace más de 10 años

Article salat o xerraran mallorquinot?...........

user Ciudadano Kane | Hace más de 10 años

Jo crec, i n'estic totalment convençut, que la millor solució en benebici de tots es tancar aquesta máquina de manipulació, propaganda i despilfarro de diners públics

user cromapons | Hace más de 10 años

Em fa molta vergonya veure com la nostra llengua es manipulada pels politics del PP per a allunyarmos dels catalans.Si la deixem en les seves mans la perderem, pues aquestes suposades utilitzacions de l'article salat, solament cerquen la partició i l'afabliment de la llengua, algoque deuria de ser delicte.Cada cop els del PP xerrant més en castellà, cada cop abanonen la nostra llengua per comunicar, si estessim xerrant del castellà ja els tindrìem aqui demanant explicacions i possant el crit al cel.

user mario | Hace más de 10 años

Si és sa televisio de balears s'hauria de xerrar en balear i emprar s'article salat sempre ja que és caracteristic de sa nostra llengu. Per defensar tant es catala esteim perdent ses nostres arrels.

user | Hace más de 10 años

... y los presentadores deberán llevar corbata obligatoria, y las señoritas del tiempo, falda plisada, como se ha hecho desde siempre. Pfffffff. Lo que tienen que llegar a parir esos mandamases de despacho, para llegar a justificar el sueldo que les están pagando y que no se les cuestione y eche del curro... Buf.

user Pardalots | Hace más de 10 años

RIDÍCULS IGNORANTS

user latitud40 | Hace más de 10 años

Ladies and gentlemen dear oientes the masterful and innovative unique and unrepeatable balear language! the forefront more conceptual never heard in posfonetica reach of IB3! urra clap clap clap clap! Señoras y señores queridos oientes la magistral y novedosa única e irrepetible lengua balear ! la vanguardia mas conceptual nunca oida en posfonética llega a IB3 ! plas plas plas plas urra!!! Senyores i senyors oientes estimats sa llengo balear magistral i innovadora única i irrepetible! l'avantguarda més conceptual mai sentida en posfonètica arriba a s'IB3! clap clap clap clap presios!

user Així no! | Hace más de 10 años

Pep Gonella, més que el dia d'enganar sembla l'"any d'enganar". I el que ens espera...