user damia | Hace más de 10 años

Los turistas al cementerio jjjjj menuda pandilla poco a poco os vais a cargar el petroleo que sale cuatro meses al año por los pinos

user Ciutadellenc | Hace más de 10 años

Lo sé por donde pasan los autobuses!!! Ses voltes no es la unica calle que hay en el centro!!

user Joan | Hace más de 10 años

QUEREMOS AUTOBUSES EN SA PERIMETRAL!!!

user Joan | Hace más de 10 años

QUEREMOS AUTOBUSES "ES PINS"............

user Pepe | Hace más de 10 años

Sr. Ciutadellenc, se cree que los autobuses van a ir por Ses Voltes. Solo estan cerca del centro y nada más. Hay que dar un servicio de calidad y acercar el servicio público al centro para los visitantes como para los residentes.

user Ciutadellenc | Hace más de 10 años

Bartomeu si que som de Ciutadella i si que vull turisme per Ciutadella!!! i no sóm de cap grup polític!!! però m'agrada opinar així com vull la Ciutat per els meus fills... i jo vull un centre de ciutat sense autobusos!!! un centre de qualitat turística és un centre que la gent pot passetjar a peu, amb bicicleta... anar a cercar el bus de sa perimetral serán 10 minuts!!! i els transportistes no perdreu passatgers i els comerciants no perdran compres perque tothòm que vé a Ciutadella li agrada anar per el centre antic, segur que no quedaran a sa perimetral no!!

user Bartomeu | Hace más de 10 años

Sr. Ciutadellenc, ja sabemos que no quieres turismo para Ciutadella, seras de otra ciudad contraria a nosotros o eres un político de Ciutadella que estas en contra de todos. Tienes que cambiar a buenas maneras y progreso para todos. AYUDANOS A SER MEJORES Y ACTIVA EL BUEN HACER DE LOS TRANSPORTES PÚBLICOS EXISTENTES. ESCUCHA EL QUE SABE MÁS QUE TÚ. UN HURRA POR EL BUEN SERVICIO QUE TENEMOS. UN BOFETON AL POLÍTICO QUE NO QUIERE EL TURISMO.

user Ignorant | Hace más de 10 años

Ciutadellenc...que se te ve el plumero......

user Ciutadellenc | Hace más de 10 años

A jo i a molta gent de Ciutadella m¨hos sembla perfecte l'estació d'autobusos a sa perimetral!!! será un puesto molt ben conectat amb sa ronda sud i sa carretera cap a Maó... i per el que fa a sa distancia fa ganes de riure si li expliques a un de Barcelona; de sa perimetral a n'es centro son 10 minuts!!! sembla que aquí molts agafen és cotxe per anar a fer és café i tot!! tenim dues cames per caminar... sembla que vam néixer per estar motoritzats tot és dia!! i per el que fa al cementiri a molts de llocs d'Espanya un cementiri és un lloc de interés general... i en el cas de Ciutadella sa fachada crec que és ben polida... amb això vull dir que menos maníes de pueblerinos i a construir una Ciutat comoda sense autobusos grossos en el centre... amb algunes parades i autobusos petits tipu bus ciutat n´hi ha prou... hi ha que mirar per el interés general de tots NO per el benefici dels transportistes!!!

user Joanet | Hace más de 10 años

Dimite Sr. Gener, no eres persona para Ciutadella, estas fuera de la realidad. Le aconsejo que vayas a Barcelona y que te dejaen en el cementerio de Montjuic y bajes a pie, asi sabras que es....