user juan sanchez | Hace más de 10 años

A tot açò que hi ha de dir "sa junta de fornells"? Alguna opinió deuen tenir, no? volen fornells independent per poder construir i quedar-se es durus o per seguir-ho protegint?

user fornells | Hace más de 10 años

Tanquilo luigi que en Fornells tendremos el puerto que el pueblo quiera!!! Y no el que unos pokitos quieren...je je je!!

user LUIGI | Hace más de 10 años

TRANQUILOS GENTE SIN FE.....EN LAS PROXIMAS ELECCIONES GANARAN EN P.P. Y TENDREIS NO SOLO UN PUERTO,SINO DOS O TRES..JE..JE..JE

user fe | Hace más de 10 años

Conservau el privilegi de port i paissatge que teniu i pensau sempre pel be de la gent del poble i del qui l'estima!

user Albert V | Hace más de 10 años

I obrir un Mc Donals, un Zsara, un Ikeah a la porta del poble.... Fornells es el que és ara per que és un poble de pescadors amb encant, molt tranquils fins fa uns anys... poc a poc els ultims anys s'ha anat degradant, abans hi anava gent important que apreciava passar els estius tranquils i relaxats barrejats amb gent mes normal i guadint junts del privilegiat i senzill paissatge. Veure l´encant dels llauts al port, no dels grans yates luxosos. Menjar bé, fer un bon ginet tranquil. Tot això es va perdent... sopars de peix congelat a preu de d'or, llagosta tropical a preu demencial, horribles construccions a l´entrada del poble, tracte no gaire amable al turista, vols de la península a preu transoceanic, lloguers de cotxe a preu de limusina.. hi ha molt a millorar sense destrosar el poble.

user Beaufort | Hace más de 10 años

Dia 12 agost 2013 8h. del mati vaixells que van pernoctar fondejats a Fornells 210.A la Vall 75, Son Saura 93 Cales coves 46 etc fins a 1086.fondejos Cost econòmic per tirar l’ancora i fondejar = cero euros. Port de Ciutadella 11 agost 20h. de 147 amarres 49 sense ocupació Cost amarrar orientatiu= 40€ nit, sense iva. Aquest model de navegant és el majoritari que ve a Menorca vol fondejar i entra a un port per carregar aigua i gas-oil El que vol fer vida de port va a Ibiza. Ni els anglesos, grans navegants, varen voler fer un port a Fornells coneixien el vent del Nord que també bufa a vegades a l'estiu (fins a 30Kn)

user francisca | Hace más de 10 años

Adonde iria todo el beneficio economico?Es muy triste q el mar tenga dueño y gente que no pregunte las necesidades de la gente q veranea y vive en este pueblo encantador , de los pocos puertos naturales q quedan en el mediterraneo. Esta claro q hay necesidades de amarres pero no privados y menos desaprovechando el que hay en la actualidad!! Es muy triste q la gente jo se manifieste sobre los macroproyectos privados

user sensatez | Hace más de 10 años

¿Pero la oposición al puerto no era por el tamaño, la estructura de la obra y su impacto visual? Ahora también se oponen a estos pantalanes flotantes pero curiosamente nada dicen de los muchos que hay "alegalmente" en verano para dar un servicio privado a los que lo demandan. Servicio del que algunos se lucran porque la demanda es evidente. ¿Por qué otros no pueden hacerlo con su correspondiente concesión administrativa? Eso sin olvidar la responsabilidad que, entre otros, tiene el Ayuntamiento al deberse a los convenios firmados. ¿O acaso los vecinos de Fornells quieren correr el riesgo de que a su Ayuntamiento se le pueda llegar a condenar por incumplir convenios como ha ocurrido en San Luis o Son Bou (caso del Consejo Insular)?

user Menorquina | Hace más de 10 años

Ja esta bé de construir!!!! J..d..r Ja estic farta de veure com volen enmardar l'illa.

user 404 not found | Hace más de 10 años

Potser que ho facin, però la força del mar un dia o altre ja ho posarà al seu lloc.