user Músic | Hace más de 10 años

Puc entendre el teu comentari "Menorquina". Però preparar algun tipus d'espectacle i demanar una petita ajuda en infraestructura, alguna petítissima subvenció o similar i que et diguin que no hi ha pressupost fa molta pena, quan després es gasten 20.000 euros en l'estrella del moment. Així se't lleven les ganes de fer coses perquè es gasten un dineral en un vespre i després demanes 500 eurets per duu un bon músic com a colaborador especial d'algun grup per fer un espectacle i ni ajonollar-te et basta. La seva resposta és: "l'idea és molt bona però no tenim pressupost" La història de sempre ...

user Menorquina | Hace más de 10 años

Jo ho sento molt, però m'agrada l'idea de que almenys UNA VEGADA a l'any, vengui una artista nacional. I es millor que gastin en diversió que no amb coses inútils com el Atalante.Ademés, el concert de l'any passat de Pablo Alboràn va estar molt be.PD: No crec que perque venguin artistes de fora, signifiqui fomentar menys els nostres músics.

user Music | Hace más de 10 años

És una pena que es fomentin aquests actes suposadament musicals. Més que res perquè són negocis d'uns pocs. Però també manca molta cultura musical. Escoltar aquesta "música" és com menjar-se una burguerking. Tot està més que preparat i enllaunat. L'únic bo que hi ha amb aquests pseudofamosillos és que solen dur uns musics realment bons, però el públic que va a veure al pseudofamosillo de dies contats, normalment ni s'hi fixa. Una pena, però més penós és que es recolzi des de l'administració i que una regidora de cultura consideri que açò és música. Açò no és música, és una altra cosa.

user inde | Hace más de 10 años

Crec que a Menorca s'han de fomentar els espectacles amb artistes d'aquí. Comprovat que si les coses es fan degudament la resposta del públic, tant el local com el turista, és prou bona. ·The Other Side" ja duu dos estius (i va pel 3er...) amb una proposta que es va renovant i que atreu l'interés de molts. Ja T'Ho Diré van reunir a 3500 persones a Ciutadella, poca broma. Els espectacles que any rere any es celebren a Alaior i a Sant Lluís també atreuen a molta gent. I tots aquests xous no tenen el cost de 15000€ que sabem que com a mínim han costat a l'ajuntament de Maó. Que s'ho facin mirar...Ah, i aquest interés de l'ajuntament de Maó crec que deu ser perquè no són capaços de veure el potencial que tenen entre els menorquins. Els altres ajuntaments crec que si...

user pere | Hace más de 10 años

claro que piden información en Mahon¡¡¡¡¡ si el Ajuntament pone dinero claro que le solicitan información. Ay Deu Meu, que el dinero lo den a asociaciones culturales que mas lo necesitan,o a la enciclopedia de Menorca, por ejemplo.

user | Hace más de 10 años

... Siempre he fantaseado con la idea de que se montara un megaconcierto tipo Rendez-vous Houston con Jean Michel Jarre, pero en la isla. Claro que eso es imposible, pues éste artista es especialista en grandes eventos... gratuitos. Y claro, si no hay dinero, no se puede meter la cuchara. Tenemos los responsables que nos merecemos, pero no desespero, algún día habrá alguien que tenga más ideas y menos preocupaciones por el vil metal.

user David | Hace más de 10 años

Totalment d'acord amb Músic, Musica i Ciutadana, està clar que s'hauria de fomentar més es músics i cantants de Menorca, que hi ha molt bon nivell... només fa falta observar es gran èxit de "The Other Side", es gran reconeixament a Pink Floyd, íntegrament format per Menorquins i que ja ha sortit de ses nostres fronteres... després si volen dur un "famosillo" a Menorca, que sigui un que valgui la pena, com Coldplay o U2, per dur na Malú o en Pablo Alborán i pagar-lis tota s'estància més val no fer res... per cert, si açò es fa en s'estiu poden donar per fet que cap estranger hi anirà (curiosament a n'es festival de musica d'Alaior si que n'hi havia, i molts, i resulta que tots es cantants també eren Menorquins) i es turisme internacional a dia d'avui representa ja més d'un 60%.

user Músic | Hace más de 10 años

Quina pena que es gastin un dineral en dur artista comercial, que sap de tot menos de música, i quan intentes emprendre un espectacle amb un poc de força, ja gent de Menorca no tinguem ni es mínim recolzament per part, entre d'altres de s'Ajuntament de Maó

user ciutadana | Hace más de 10 años

Bono, segur que es nostre excel·letíssim Ajuntament de Maó-Mahón els hi pagarà el que faci falta...no han de patir per res "las estrellas de la música nacional"....

user Musica | Hace más de 10 años

En vez de dilapidar un momtón de dinero en un solo concierto de famosillos de dudosa calidad ( a los tres nombrados no los conoce nadie fuera de España) podrían gastarlo ayudando a entidades sin ánimo de lucro como Joventuts Musicals o Jazz Obert que traen a Menorca artistazos de renombre mundial.