user Gestor forestal | Hace más de 10 años

Son parc,los trabajos forestales que comentas no los hizo ni trafisa ni esta empresa que sale en el diario. Esos trabajos fueron hechos por parados contratados por el consell y un ingeniero de montes contratado desde el ibanat. Los trabajos hechos en esa zona, son muy buenos...porque hay profesionalidad detrás y no puros aficionados que no saben ni quieren aprender.

user rosa | Hace más de 10 años

"a mala fe i ignorancia".Me acusas de mentir cuando digo que lo estan destrozando todo.Tu tienes otra manera de ver las cosas.Lo que me llama la atencion es que me ataques a mi ,cuando otros han opinado lo mismo que yo .?no sera porque soy mujer?.Tienes que aprender a aceptar opiniones de los demas.

user sonparc | Hace más de 10 años

Pues yo no tengo ni idea de bosque ni me interesa el politiqueo que os traeis, pero hay que reconocer que en el último año vinieron a limpiar la entrada de la urbanización y en la zona que linda con coves noves se ha quitado mucha biomasa. Y a mi no me parece ningún desastre. Así que por una vez se ha hecho ALGO para evitar otro susto como el del año pasado. Así que enhorabuena al alcalde o al consell o a quién sea

user menorca profunda | Hace más de 10 años

Al.lots!que no sabeu que a Menorca hi falta gent amb els contactes comercials necessaris per a comercialitzar aquest producte tant demandat i que per molt que pregueu per fer la"de Juan Palomo"passa que "qui tot sol se ho menja tot sol se ofega" que no basta amb talar i fer nét per"els de aquí i amb esl de aquí" si nó que hi ha que donar sortida i continuïtat laboral al producte cosa que sí fa Arborad i amb gent de aquí,no sé de que vos queixau.Definitivament sí que es ver que no veis més enlla de la pell del nas.

user angelet | Hace más de 10 años

Gestor forestal,com es nota que tú no ets un dels rebotats acomiadats per feiners,complidors,ni aprofitats per Andalusí.Ben retratat has quedat de sa banda que te has posat,amb aquesta empresa que ha destrossat es camí de cavalls i que tant de futur té aquí.Obviament ara tens tot el temps del món per abocar el teu verí contra els que no es van deixar embatumar per les teves fines arts.

user al.lucin | Hace más de 10 años

Que regalar ni regal!quin conceptes manejeu voltros?al.lucin amb la vostra bobería!la marina de Menorca mai se ha fet nét i si hi hi hagués incendis cremaria com un misto i naturalment la culpa de les admisnistracions,faltaria més!amb voltros mal si es corna i mal si no es corna!feu-vos- ho mirar.De ver,esteis malalts de enveja i no ho veis.

user maria | Hace más de 10 años

'Mala fe...', vete a comprarte unas gafas, anda. Y de paso apúntate a clases de ortografía...

user mala fe i ignorancia | Hace más de 10 años

Maria,el mal dels teus ulls,ja que xerres de veure-hi,és que no SABEN EL QUE VEUEN,ja que perque aço passas el teu cervell hauria de tenir les eines adeqüades i estar ben amoblat i veig ben clar que no és el teu cas.Xerres perque tens boca i prou,com quasi tots de per aquí que estéis avorrits de la mort i jugau a l´esport més divertit per a voltros com és el taaan lleig de criticar sense saber.Quanta vulgaritat.

user Andreu | Hace más de 10 años

No seria millor empreses menorquines per fer l’explotació en tost de una de Navarra? I l’aprofitament de la biomassa fos a parar a les instal•lacions d’aprofitament tèrmic de calefacción o producció d’aigua calenta com per ejemple hospitals, poliesportius, escoles de Menorca etc en tost de a Italia? I que la subvención que dona el Govern de les IB quedès aquí? Jo no entenc aquets gestors que tenim.

user bosque | Hace más de 10 años

son parc,ses coves noves,se roque,bini febini,s'albufere,el mismo panorama arrasado,de pena,