Cartas del lector

Fillets amb regals de Reis

|

Valorar:
Visto 43 veces

Creu Roja Ciutadella agraeix a la població la gran solidaritat durant les campanyes de Nadal 2015-2016.

Més de 80 fillets i filletes han rebut una mitjana de quatre regals el dia de Reis.

Un any més Creu Roja Ciutadella ha estat present a la fira de Nadal organitzada per l'Ajuntament de Ciutadella. S'ha duit a terme en dues línees, per una banda la campanya de recollida de juguetes, i per altre banda la venda de llibres de segona mà i d'altres més nous, durant els tres dies de fira.

La població una vegada més ha demostrat la seva solidaritat amb els més desafavorits, recaptant un total de 450,50€ que aniran destinats a un projecte de Cooperació Internacional de Creu Roja, que aquesta vegada anirà al projecte de refugiats, gràcies a la venda de llibres de segona mà i de llumetes que han elaborat els propis voluntaris amb teles de feltre.

També al costat de la mateixa fira s'ha fet recaptació de joguines per aquelles famílies més desafavorides i que han anat destinats a fillets i filletes de 0 a 13 anys. Una vegada deixada alguna joguina nova o en bon estat, després es podien fotografiar amb el pare noel a un photocall elaborat per la ocasió.

Durant els dies de la fira també s'han realitzat dos tallers pels més petits de la casa, un de fer estrelles a partir de fulls de paper per a reciclar i un altre d'arbres de Nadal elaborats a partir de revistes. Aquests tallers van ser molt participatius, una vegada elaborats, sels van poder endur a casa.

Per altra banda els dies 18 i 19 de desembre es va dur a terme la campanya, «Nadal és per compartir, compartir és la felicitació», campanya de recollida d'aliments a diferents supermercats a Ciutadella, amb la intenció de complementar les bosses que actualment ja es distribueixen a les famílies que venen derivades dels serveis socials de l'Ajuntament de Ciutadella. El complement que es demana que siguin productes nadalencs.


Comentar


Todos sus comentarios serán previamente moderados. Gracias por participar.

* Campos obligatorios
AnteriorSiguiente
Página 1 de 1

dana
Hace más de 2 año

MIRENSE LA BASURA TAL VEZ TAMPOCO LES GUSTEN LOS REGALOS REGALADOS ...

Valoración:menosmas
AnteriorSiguiente
Página 1 de 1