Nedant a l'illa de l'Aire, entre meduses

Els Amics de la Sal a aconsegueixen la seva fita, tot i les meduses

|

Valorar:
Visto 1433 veces
preload
Una imatge de grup dels nadadors que van participar.

Una imatge de grup dels nadadors que van participar.

07-08-2018

Amics de la Sal van aconseguir el seu objetiu de rodejar nadant l'Illa de l'Aire. Va ser el diumenge, a les 8 del matí quan aquest grup de nadadors incansables van fer la seva darrera sortida a aigües obertes del litoral menorquí.

Vint-i-quatre esportistes es van sumar a la sortida i van cobrir amb vent de gregal la distància aproximada de 3.200 metres en prop d'una hora. Els participants van voler immortalitzar l'excursió marítima amb fotografies, dues de les quals publiquem en aquestes pàgines.

Bòrns

Els nadadors van arribar a l'illa de l'Aire des de Biniancolla amb quatre caiacs i quatre barques. Al començar a nadar van veure unes quantes meduses soltes i en arribar al final, a la zona d'aigües menys profundes, n'hi havia més.

La majoria van acabar amb alguna picada dels bòrns, però tots van coincidir que la jornada de natació va ser espectacular.

El grup d'Amics de la Sal es va crear l'any 2012 amb l'objectiu d'entrenar-se per participar en els desapareguts circuits «Entre illes».

Els nadadors han continuat amb la seva bona afició a nadar en el mar i continuen sortint ja sigui hivern com l'estiu.

En total són unes cinquanta persones, homes i dones, tot i que no sempre poden participar tots a cadascuna de les sortides.

Comentar


Todos sus comentarios serán previamente moderados. Gracias por participar.

* Campos obligatorios
AnteriorSiguiente
Página 1 de 1

K-bildu
Hace 2 meses

No podríeu dir "borns" (borps) ...?

Valoración:2menosmas

Látigo
Hace 2 meses

¡Enhorabuena campeones! Es una pena que este medio no publique mas fotos de lo que seguramente ha sido toda una gesta. Parece que los reportajes con una docena de fotos están reservados para los de los lazos amarillos.

Valoración:5menosmas
AnteriorSiguiente
Página 1 de 1