Sant Antoni 2018

Gloses que valen un premi

El mallorquí Miquel Àngel Adrover ha resultat el guanyador de l’edició d’enguany del concurs de glosa escrita que convoca el Consell

|

Valorar:
Visto 328 veces
preload
El lliurament de premis va precedir una trobada de glosat a càrrec de l’associació Soca de Mots.

El lliurament de premis va precedir una trobada de glosat a càrrec de l’associació Soca de Mots.

12-01-2018 | Josep Bagur Gomila

El glosador mallorquí Miquel Àngel Adrover i Perelló, més conegut en el món del vers improvisat com en Campaner, ha estat el guanyador del Premi Josep Vivó de Glosa Escrita 2018 que convoca anualment el Consell i que enguany ha arribat a la seva quinzena edició.

El veredicte del jurat qualificador es va conèixer anit, en un acte celebrat a l'Ajuntament de Ferreries. En la convocatòria d'enguany s'hi han presentat fins a onze gloses.

En aquesta edició del concurs, la temàtica dels textos podia ser lliure, però s'ha valorat que estiguessin dedicades a la declaració de Menorca com a reserva de biosfera, perquè se'n celebra aquest 2018 el vint-i-cinquè aniversari.

El jurat del concurs l'han format el director insular de Cultura, Antoni Ferrer, Joan Francesc López Casasnovas (IME), Josep Portella (Col·lectiu Folklòric de Ciutadella), Joan Moll (Soca de Mots), Marc Barceló (guanyador de l'any passat), i Pilar Vinent (assessora lingüística del Consell).

[Lea la noticia completa en la edición impresa del 13 de enero en Kiosko y Más o My News]

Comentar


Todos sus comentarios serán previamente moderados. Gracias por participar.

* Campos obligatorios

De momento no hay comentarios.