Conductors en el dia del patró

El poble des Migjorn Gran va celebrar els actes que són tradicionals en la festivitat de Sant Cristòfol des Sant

|

Valorar:
Visto 536 veces
preload
Molts dels vehicles que assisteixen a l’acte i que reben la benedicció són fidels a aquesta cita, cada any, i que esdevé una des

Molts dels vehicles que assisteixen a l’acte i que reben la benedicció són fidels a aquesta cita, cada any, i que esdevé una desfilada d’exemplars únics

10-07-2017 | Josep Bagur Gomila

El poble des Migjorn Gran va viure aquest dilluns la celebració de Sant Cristòfol des Sant. Una jornada que va començar el matí amb la diana de la Banda de Cornetes i Tambors, i que va acabar el capvespre amb la tradicional processó i la benedicció de vehicles davant l’Església.

A la parròquia es va celebrar el matí la missa solemne en honor a Sant Cristòfol, i ja el capvespre, al carrer Major, hi va haver l’habitual exposició de vehicles antics, mentre que al Pla de l’Església començava la processó amb la imatge del sant i la Banda de Música des Migjorn. Un acte que va comptar amb la presència del bisbe de Menorca, Francesc Conesa, així com els preveres Llorenç Sales i Joan Camps. Un recorregut que va transcórrer, entre d’altres, pel carrer que duu el nom del patró del poble.

Seguidament, una llarga filera de cotxes, uns d’època, molt antics, d’altres clàssics com els mítics 600, i d’altres més moderns. I també hi van desfilar motos, d’avui i d’ahir, i algunes bicicletes conduïdes per fillets.


Comentar


Todos sus comentarios serán previamente moderados. Gracias por participar.

* Campos obligatorios
AnteriorSiguiente
Página 1 de 1

Joan (DeCiutadella)
Hace 12 meses

Moltes felicitats al poble d'Es Migjorn Gran en la seva festa. També felicitats als conductors per la festa del seu patró. Que Sant Cristòfol ens acompanyi tot l'any... i seny al volant!!

Valoración:5menosmas

Potatoes
Hace 12 meses

Potatoes Riders hi va participar amb més de 20 motos de diverses característiques.

Valoración:-1menosmas
AnteriorSiguiente
Página 1 de 1