Recuperen un moll de s’Illa del Rei

Autoritat Portuària de Balears financia les obres de l’embarcador que mira al nord

|

Valorar:
Visto 903 veces
preload
Una imatge dels treballs al moll

Una imatge dels treballs al moll

21-12-2016 | Fundació Hospital Illa del Rei

Autoritat Portuària de Balears està recuperant un moll situat al nord de s’Illa del Rei i que antigament s’utilitzava especialment pel trasllat de cadàvers als cementiris francès i anglès, situats a s’Altra Banda de Port de Maó. També permetia embarcar i desembarcar quan la direcció i força del vent obligaven a no emprar el moll sud.

Les obres d’aquesta reconstrucció estan en curs i quan acabin els treballs, el moll nord serà operatiu. En un futur, la Fundació de l’Hospital, que presideix Luis Alejandre i que està formada per uns cent voluntaris, vol rehabilitar també un tercer moll situat a la part occidental de l’illot.

Les aportacions públiques són imprescindibles per a que el projecte de rehabilitar l’Hospital no s’eternitzi. Autoritat Portuària és una de les entitats que col·laboren amb la Fundació, a l’igual que fa l’Ajuntament de Maó que aporta 10.000 euros anuals més el subministre d’electricitat, i el Consell insular que dona ajudes puntuals.

El Govern balear va aportar 400.000 euros en tres diferents legislatures, però enguany no ha consignat ninguna partida als pressupostos de 2017.


Comentar


Todos sus comentarios serán previamente moderados. Gracias por participar.

* Campos obligatorios
AnteriorSiguiente
Página 1 de 1

CAPITAL CULTURAL
Hace 11 meses

Durante la visita de Isabel II, el temporal motivó que la hija de Fernando VIII tuviera que desembarcar en el puerto de Ciudadela, cuanto todas las autoridades la esperaban en el puerto de Mahón. En el transcurso del recorrido, por las espaciosas instalaciones, fue cuando la Reina pronunció la famosa frase relativa a “si los peldaños de La Mola eran de oro, por el elevadísimo coste que había significado su construcción”. http://monikagrau.blogspot.com.es/2008/02/introduccin-histrica.html

Valoración:2menosmas

Julià
Hace 11 meses

Per segons a qué si que hi ha doblers ! ! ! I qui ho paga tot açò?

Valoración:1menosmas

miquel f. vidal
Hace 11 meses

Solo puntualizar que los 400.000 euros que se citan en la noticia son un total de los aportado a plazos. Se entiende bien en la noticia redactada, pero algún lector podría multiplicar el total por cada año y sería un error. Gracias.

Valoración:3menosmas

Crítico
Hace 11 meses

Muy buen trabajo. A ver si aprenden los aficionados a político/a que padecemos, a hacer las cosas bien y por el interés de los demás.

Valoración:13menosmas

MENORCA FORWARD
Hace 11 meses

Ya queda menos, esto va bien, puede ir mejor, pero adelante voluntarios

Valoración:19menosmas
AnteriorSiguiente
Página 1 de 1