La millor foto ‘jove’ de l’estiu

Clara Taltavull ha guanyat el Concurs de Fotografia a Instagram de la CEF

|

Valorar:
Visto 802 veces
preload

La imatge guanyadora es va captar al costat de l’aeroport.

05-10-2016 | Clara Taltavull

La ciutadellenca Clara Taltavull Pons ha guanyat el Concurs de Fotografia a Instagram de la Confederación Española de Fotografía (CEF), un certamen que té per objectiu promoure l’activitat fotogràfica entre joves de 12 a 18 anys.

El concurs està pensat perquè els participants puguin enviar instantànies fetes a través dels telèfons mòbils i que s’hagin publicat a la xarxa social Instagram amb l’etiqueta corresponent al concurs.

La CEF havia establert dues categories, la cadet per a joves de 12 a 14 anys, i la jove, per als que tenen entre 15 i 19 anys. I és en aquesta segona en la qual la menorquina ha aconseguit el primer premi. Ha estat amb la fotografia titulada «Quiero volar», una escena captada als voltants de l’Aeroport de Menorca durant aquest estiu. Perquè la temàtica del concurs era «Mi verano 2016».

Clara Taltavull afirma que «al principi no em feia gaire ganes presentar-me al concurs, va ser el meu pare qui m’ho va dir, i després de pensar diverses idees que no van ser possibles, vaig proposar anar a l’aeroport». Era així que volia expressar que «viatjar mostra moltes coses noves, perquè a jo m’agrada molt viatjar», diu la jove. La notícia del premi va suposar una «alegria molt grossa, no m’ho creia».

A més, però, una panoràmica des Grau, «Camino a la playa», ha estat finalista, i juntament amb la guanyadora, participaran a la Biennal Internacional de Joventut que convoca la Federació Internacional de l’Art Fotogràfic (FIAP).
Els premis s’han lliurat fa uns dies a Guadalajara. Na Clara no hi ha pogut ser però ja li han remès a casa la medalla de guanyadora i un diploma.

Comentar


Todos sus comentarios serán previamente moderados. Gracias por participar.

* Campos obligatorios
AnteriorSiguiente
Página 1 de 1

mimi
Hace 12 meses

Enhorabuena Clara! Y la foto te ha salido muy chula! Y a la vez da que pensar que la foto ganadora de un concurso menorquín se trata de escapar de la isla ;)

Valoración:1menosmas

Lina
Hace 12 meses

Boníssima, ets una artista!!

Valoración:1menosmas

Molt contenta!
Hace 12 meses

Enhorabona, ets una artista! M'alegra molt, i a seguir així Clara!

Valoración:6menosmas
AnteriorSiguiente
Página 1 de 1