Sucesos

Accidente con dos heridos en la carretera general a su paso por Alaior

Cuatro vehículos se han visto implicados en el incidente que ha obligado a desviar el tráfico por el casco urbano, lo que ha causado retenciones

| |

Valorar:
Visto 3084 veces
preload

En el accidente se han visto implicados dos turismos y un caminón.

14-01-2015 | Javier Coll

Dos personas han resultado heridas en un accidente que se ha producido a primera hora de este miércoles en la carretera general a su paso por Alaior, según informan fuentes del 061. Cuatro vehículos, tres turismos y un camión, se han visto implicados en una colisión múltiple por motivos que aún se están investigando. A la hora del incidente había una niebla espesa que dificultaba la visión.

En una primera evaluación, el 061 informa de que los heridos no revisten gravedad, aunque se ha procedido a su traslado al Hospital para que se les examine de forma más exhaustiva. Uno de los conductores, un varón de 66 años de edad, ha sido dado de alta. Mientras, otro de los afectados, una mujer de 57 años, permanece ingresada en urgencias en estado de observación.

Poco después de las 8.30, el 112 ha recibido un aviso del incidente, que se ha producido en el punto kilométrico 12,400, entre los desvíos hacia la carretera de Torralba y el de Son Bou. Al lugar de los hechos han acudido efectivos de la Policía Local de Alaior, la Guardia Civil y del 061 que se han encargado de atender a los heridos y trasladarlos al Hospital Mateu Orfila.

La colisión y los trabajos de retirada de los vehículos ha provocado que las autoridades desviaran el tráfico que circulaba por la carretera general por el interior de la población, lo que ha motivado algunos atascos.

Comentar


Todos sus comentarios serán previamente moderados. Gracias por participar.

* Campos obligatorios
AnteriorSiguiente
Página 1 de 3

Ana
Hace más de 3 año

Per aclarir les coses Juan: es fan 6 rotondes i només pots dir que la de l'aeroport ja està feta tot i que serà ampliada i integrada totalment a la carretera. Per entrar al POIMA fan una completament nova a l'alçada de PIME, molt a prop de la gran rotonda de la REPSOL però és una altra. Aquestes dues, la nova de POIMA i la de la carretera de l'aeroport seran grans rotondes a nivell de terra. També fan altres 4 grans rotondes que tindran un pas superior, viaducte o pont per a que la carretera passi per sobre, una és al km. 4 a Biniai, l'altra abans - anat des de Maó - de la benzinera de mitjan lloc, una altra a l'Argentina i la d'entrada a Alaior que no tindrà res a veure amb el que hi ha ara.

Valoración:0menosmas

fj
Hace más de 3 año

Tolerancia cero en la carretera, sanciones desorbitadas y retirada del permiso de por vida, asi aprenderian muchos.

Valoración:3menosmas

Juan
Hace más de 3 año

Ana, es fan sis rotondes, 3 de les quals ja son existents (aeroport, entrada Alayor y entrada poligon de Mô) d'aquestes tres dues seran a nivell normal y la de l'entrada de Lô a nivell soterrat; igualment les tres rotorndes restants son a nivell soterrat, per tant, el títol de "rotonda" és bastant subjectiu. De totes formes, vull recalcar que en es desviament que es va fer a Lô en els anys 90, hi ha: una rotonda a nivell normal i tres a nivell soterrat, en qüestió de 1,5 km. Crec que coincidiriem tots si deim que es desviament de Lô va ser una gran obra útil. Per tant, no intentem confondre a sa gent sobre es nombre de rotondes, que si mus haurem d'aturar cada dos per tres,... I moltes excuses més que cridau baix un mateix objectiu: ELECTORALISME. Teniu una ràbia al PP que no vos quep dins voltrus mateixos.

Valoración:0menosmas

Francesc
Hace más de 3 año

Sí, aquests doblers es podrien emprar per salvar vides i per ajudar sa gent a viure millor.

Gent que s'ha de desplaçar per tractaments mèdics, desplaçant sovint familiars i fent-los pagar el que no tenen. Desplaçaments sovint desaconsellats per s'estat de salut. Doblers promesos que no arriben, tant per açò com per dependència. Punts negres que no es tenen en compte si no hi ha un negoci amic a prop o si s'obra no ha d'omplir prou sobres.

Sabeu què causa saturació i accidents també? Un transport públic deficient, i justament aquests que mos volen protegir amb rotondes el primer que van fer va ser reduir aquest transport públic!

Podem fer apostes sobre si aquestes rotondes causaran més accidents perquè el que podeu estar segurs és que no les fan per evitar-los.

Ara es defensores del progreso y la seguridad ens podeu seguir insultant dient que volem accidents i que som uns endarrerits, i explicant-nos que hem de pagar autovies de doble carril després d'haver passat per caixa amb s'estat i després que els hotelers s'hagin enduit tot es pastís turístic. De moment, però, estarem generacions a amortitzar es Dic -ep, que si no ens fotessin es doblers en podríem fer un darrere s'altre eh!- i es govern balear no "dóna" inversions a Menorca perquè s'ho enduu tot Eivissa per pagar ses autovies d'en Matutes!!

Salut i canvi!

Valoración:-2menosmas

Francesc
Hace más de 3 año

Aaaai, tothom vol vol vol. Però després votam una gent que només serveix els grans hotelers, que se queden sa grandíssima part de sa riquesa que deixen es turistes a Menorca.

Per paga, aquesta gent, com que viu molt bé tal com estan ses coses, també procura que no mos queixem pes duros -veritable tracte colonial en nombres- que se'n van de Menorca en forma d'imposts i després no tornen en forma d'inversió de cap tipus.

Ficau-vos as cap una cosa molt bàsica, i es nombres no enganen: amb un model turístic al servei de sa gent i no d'uns pocs, i sense un tracte fiscal colonial SERIA IMPOSSIBLE QUE ES MENORQUINS TINGUÉSSIM CRISI I HAGUÉSSIM DE MIRAR QUÈ FEIM AMB CARA DURO.

Valoración:2menosmas

Ana
Hace más de 3 año

Per cert...entre Maó i Alaior es fan 6 rotondes: 2 al nivell de la carretera i amb "Ceda el Paso" a on haurem d'aturar tots i altres 4 a nivell inferior i pas de la carretera amb viaducte per sobre. I tota la carretera seguirà amb només un carril. Així són les obres. No confonguem als lectors.

Valoración:11menosmas

Ana
Hace más de 3 año

A la carretera DISTÀNCIA de SEGURETATsi us plau! Sempre!

Valoración:10menosmas

Foraster
Hace más de 3 año

Aqui el problema es que sois unos pueblerinos todos y que ademas no sabeis conducir!! Os creeis mas por tener una carretera esteticamente mejor?lo de pueblerino se lleva en la médula, aunque seas de derechas se os va a notar..aunque os hagais rotondas con luces se os va a notar!! Yo voto por un avance; la seguridad por encima de la estetica y la corrupcion!

Valoración:-9menosmas

Calma
Hace más de 3 año

No entenc les ganes de corre. Per fer 45 kmts es tarda 30 minuts a 90 i 5 minuts menys a 110. Val la pena correr per aixó? Es més ràpid anar de Maó a Ciutadella que passar la ronda de Barcelona. I, a més, amb una carretera "desdoblada" el límit de velocitat es 100 i amb la nova normativa europea serà 90, igual que ara. Quedaràn tres velocitats: 120 a autopistes, 90 carreteres nacionals i 60 carreteres secundàries.

Valoración:5menosmas

Bribon Rojo
Hace más de 3 año

Sin querer entrar en la polémica de las rotondas hace unos años y o habían obras ni mucho menos tuve que ir a trabajar durante unos meses a Ciudadela diariamente y lo que me encontraba en la carretera era muchos locos del volante a muchos que circulando a 90 100 mirabas por el retrovisor y no podías leer el numero de la matricula de lo cerca que lo tenias encima furgoneta de trabajo llena de obreros y pisando a fondo y sin las mas mininas distancias de seguridad despistes e inconscientes los abra siempre con dos carriles o con rotondas que tendríamos que aspirar a un carretera mejor sin ninguna duda pero creo que es muy importante es tener una educación vial también mucho mejor dejar el móvil en el bolsillo si suena que suene y estar en lo que se está haciendo conducir y respetar las normas de circulación que para esto están mantener las distancias de seguridad y respetar la velocidades que hay muchos que se creen Fernando Alonso con todo el respeto hacia este Sr.

Valoración:32menosmas
AnteriorSiguiente
Página 1 de 3