FEM pide que el cargo de 'fabioler' sea para una mujer

|

Valorar:
Visto 1398 veces

La asociación feminista FEM Menorca, que agrupa a estudiantes de Secundaria, Bachillerato y personas adultas, presentó ayer una instancia al Ayuntamiento de Ciutadella en la que pide que «se abra la posibilidad» de que el cargo de fabioler sea para una mujer, a través de «una convocatoria pública y abierta y que ofrezca igualdad total de oportunidades».

El colectivo, que agrupa a unas 70 personas, argumentan «la preocupación de la concejalía de Igualdad de garantizar las mismas oportunidades para hombres y mujeres». A ello se añade el impacto de las concentraciones y manifestaciones del pasado miércoles, Día Internacional de la Mujer, que «denotan que una gran parte de la sociedad desea esta igualdad». Esta es una de las nuevas actuaciones del colectivo, que organizó la concentración el pasado miércoles en la plaza de Es Born, que reunió a unas 600 personas.

Comentar


Todos sus comentarios serán previamente moderados. Gracias por participar.

* Campos obligatorios
AnteriorSiguiente
Página 1 de 3

Joan (DeCiutadella)
Hace 6 meses

Hi ha gent que s'hauria de documentar un poc abans de xerrar... Per un comentari que he llegit aquí, li diria que "Sa Capellana" ve de "sa capa llana" que porta es Caixer Capellà... No hi ha més ignorant que qui no vol saber... Per altre part, si començam a posar o llevar el que "a jo" no m'interessa, no tindrem les festes de Sant Joan, tindrem una altre cosa... Hi manca seny, pel meu punt de vista.

Valoración:6menosmas

àngela
Hace 6 meses

Sincerament, jo, abans d'escriure de flabiols, feminisme, manobres o cultius a Nova Zelanda, intentaria escriure mínimament bé. Als tradicionalistes els aniria bé un poc d'aprenentatge, tant de català com de castellà. Vaja desastre!

Valoración:-5menosmas

Stop politicuchos
Hace 6 meses

Lo que faltaba, politizar las fiestas. Hala a tpc ya!

Valoración:2menosmas

Anacleto
Hace 6 meses

Venga va feis comptes a veure si vorem a na Maite, sa presi des Consell i sa batlessa mes tota sa caterfa d’en aPSM MES PSOE i PP que fa una setmana mostraven sa orella a sa manifestació des dia de sa dona (amb sa qie no puc estar mes d’acord) si ara reclamen sa mateixa igualtat...... ah nooooo que això es tradició. Sou mes falses que un euro de llenya

Valoración:2menosmas

Mahonés
Hace 6 meses

Mas estupidéces inútiles.Quieren estropear lo que quiere el pueblo,son las fiestas de Ciudadela,punto. Y son únicas y las mejores.Envídia de gente vulgar.

Valoración:14menosmas

Mary
Hace 6 meses

Jo com a dona no veig be dones a SA Festa de sant Joan i a una protocols ,pues,respetar ,si volen surtir tienen Altres pobles ,deixin ja feministas .

Valoración:15menosmas

Clara
Hace 6 meses

A sa gran majoria de dones de Ciutadella ens sembla perfecte que es mantengui sa tradició i es fabioler sigui un home, però es veu que sa democràcia i sa voluntat de sa majoria només es té en compte per segons què. Ses nostres festes tenen els seus protocols i basta en seguir-los i fer ses coses com s'han fet tradicionalment i sa majoria de ciutadellenques i ciutadellencs volem que es facin.

Valoración:18menosmas

Mallorquinista
Hace 6 meses

El protocolo se puede cambiar, yo pondría una fabiolera mahonesa y que tocara el clarinete y no el fabiol

Valoración:-18menosmas

Sisqu
Hace 6 meses

Ciutadellenc tu m estàs imposant un mal de cap increïble amb el simple fet de llegir el teu comentari i només ets una persona i està ple de gent com tu a Ciutadella.

Valoración:-6menosmas

Laura
Hace 6 meses

2018 i que encara faixi mal la simple possibilitat de que una dona pugui participar (ja que la única representació femenina és la dona del caixer casat) és trist. Les dones que volem que hi pugui haver una fabiolera no discriminam a ningú, no com els comentaris masclistes que es poden llegir en aquesta notícia.

Valoración:13menosmas
AnteriorSiguiente
Página 1 de 3