La portavoz de la CUP Anna Gabriel ofrecerá una charla en Es Mercadal

|

Valorar:
Visto 3098 veces
preload
PALMA - ENTREVISTA A ANNA GABRIEL , DIPUTADA DE LA CUP EN EL PARLAMENT DE CATALUNYA.

La diputada de la CUP Anna Gabriel.

03-06-2016 | JOAN TORRES

La diputada y portavoz de la CUP (Candidatura de Unitat Popular) en el Parlament de Catalunya Anna Gabriel protagonizará el próximo viernes 7 de abril en la sala multifuncional de Es Mercadal una charla coloquio titulada ‘Movimientos sociales y participación política: la CUP’, por iniciativa de la Asociación de Vecinos de Es Mercadal, que invita a los interesados a confirmar su asistencia ya que el aforo será limitado.

Anna Gabriel es hoy por hoy una de las caras más visibles de la formación independentista de carácter asambleario surgida de los movimientos de acción local y que actualmente cuenta con diez diputados en el parlamento catalán, en el que ejercen un papel clave para que Junts pel Sí saque adelante sus políticas, especialmente centradas en el proceso secesionista catalán.

Anna Gabriel (Sallent de Llobregat, 1975), nacida en el seno de una familia minera de Murcia, es educadora social y profesora de Derecho y política española. Desde 2015 es diputada en el Parlament por la CUP, formación en la que se integró en 2002. Asimismo es miembro de Endavant y pertenece al equipo fundador del colectivo Terra i Llibertat.

Comentar


Todos sus comentarios serán previamente moderados. Gracias por participar.

* Campos obligatorios
AnteriorSiguiente
Página 1 de 8

roger
Hace 11 meses

Però que hi pinta aquesta proscrita a Menorca??? els catalans notenen res a fer aquí,ni Menorca res a veure amb catalunya. Lo menorquí és la propera "feria de abril" de Es Castell....quines ganes en tinc, i el Haloween, i qué dir de les octoberfest, aixó és lo nostre!!!! Quina sort tenen els Mallorquins, que, pel que diu a algú per aquí, hi ha encara més ignorants que a Menorca i aquesta gentusa no poden anar. Molts ànims a totes les Annes Gabriels de Menorca,i a totes les que us atreviu a dir les coses pelseu nom

Valoración:-1menosmas

aurora.
Hace 11 meses

M'agradaria sebre quantes de les que criticau heu llegit el projecte polític de la CUP. M'agradaria sebre quantes de voltros heu conviscut a catalunya o quantes heu parat a ESCOLTAR discursos diferents als imposats en aquest pais. M'agradria sebre el % d'origen i sang catalana que teniu els i les menorquines. Qui cregui que ses Balears no tenen a veure amb Catalunya demostra ser persona ignorant. Ho diu una catalana-castellufa.

#VolemAcollirAnnaGabriel

Valoración:3menosmas

aurora.
Hace 11 meses

Veig que sa majoria de comentaris vénen de sa pura ignorància, com sempre, regnant en aquest "país".

Sapigueu que d'Annes Gabriel a Menorca en sóm moltes. Moltes que defensam els drets socials, la democràcia, la llengua, la cultura i la mobilització de bases populars. Moltes que esteim cansades d'aquest discurs espanyolista imposat i d'aquest model polític barato i corrupte estil pp i bauzà.

#BenvingudaAnnaGabriel

Valoración:3menosmas

Carlos
Hace 11 meses

Aqui en Menorca encuentran mas lazos con catalunya que los que encontrarian Mallorca, dudo que en Mallorca piense venir a dar ninguna charla, porque como no sea en la UIB no tenim cap simpatia amb els catalans

Valoración:-5menosmas

menorca
Hace 11 meses

Apart de rancia amb es seu ideari.. es mentidera.

s'altre dia l'escoltava continuament dir, que no havien entrat a sa seu del PP, protesta amable no se que... i bla bla bla

i roden videos, de es joves extremistes dins sa seu del pp, Cantant, "els mossos son, forçes d'ocupació!!"

se, molt amable tot. Anna, si llegeixes aixó, almenys si vens aquí, no diguis mentides.

Valoración:-5menosmas

SMC
Hace 11 meses

A Menorquí. Cap menorquí diria "força interessant". Ets un català.

Valoración:-2menosmas

a Bartomeu
Hace 11 meses

¿Libertad de expresión? ¿En Españistán? ¿qué es eso? No podemos decir que exista en este país, cuando hay una persona que, por contar chistes (de mal gusto, por cierto) sobre un energúmeno de hace 40 años, esté a las puertas de la cárcel. Los chistes serán de dudoso gusto, sí, pero nadie va a la cárcel por contar chistes. ¡Qué locura!

Tenía razón 'Alucinado': Venezuela ha llegado, ya está aquí. Eso sí, no ha sido de la mano de Podemos.

Valoración:5menosmas

Menorquí
Hace 11 meses

A jo em sembla força interessant, hi aniré.

Valoración:-7menosmas

Bartomeu
Hace 11 meses

Mal que li pesi a la caverna ultra, el concepte "llibertat d'expressió" és preeminent en un sistema que es pretengui mínimament democràtic. La democràcia espanyola és, cada cop més, de baixíssima qualitat. Trístament, el club "poders fàctics-ibex35-pppsoe" viu molt bé d'aquesta manera. Esper que les classes populars s'organitzin i lluitin. També aqui.

Valoración:-3menosmas

VERGÜENZA!
Hace 11 meses

La Menorca profunda aprovecha el anonimato y la connivencia de este medio para injuriar, a la vez que demuestra su amplia ignorancia. "país!"

Valoración:-17menosmas
AnteriorSiguiente
Página 1 de 8