Teatre, música i tradició per al Sant Antoni de Maó

El dissabte hi ha una visita a la primera obra de Pasqual Calbó

|

Valorar:
Visto 377 veces
preload
Víctor Pons, Maria Membibre, Héctor Pons i Juan Cubas

Víctor Pons, Maria Membibre, Héctor Pons i Juan Cubas

11-01-2017 | Javier Coll

Teatre, música, actes tradicionals i activitats vinculades a l’Any Pascal Calbó composen el gruix del programa d’actes de l’Ajuntament de Maó per les festes de Sant Antoni que es va presentar aquest dimecres.

A la festa tradicional es tornarà a escenificar la conquesta de Menorca amb la participació dels geganters, la Banda de Música de Maó i els cors de l’Orfeó amb Vicente Andreu i Susanna Domínguez com a narradors. Serà el dissabte a la Plaça del Carme en el marc de la Fira de Sant Antoni que es perllongarà de les 10 del matí fins a les 20 hores.

La festa de la revetlla de Sant Antoni serà el dilluns al Claustre del Carme, a partir de les 20 hores. El dimarts, dia de la festa del patró de Menorca, es farà a les 12 hores la concentració d’animals davant la parròquia de Sant Antoni i la benedicció serà al carrer de ses Moreres.

En quant als actes culturals destaca com a novetat una visita pública a la primera obra pintada per Pasqual Calbó que es localitza a la botiga Sunglass Hut i està programada pel dissabte de 10 a 21 hores. El divendres serà un dia de microteatre amb el festival que es fa a diferents escenaris. Dissabte i diumenge hi ha representació a l’Orfeó de «Mal año de lobos». Al Principal, el dissabte es fa la gala de «Es Diari» i el dimarts el concert de la Simfònica amb Simón Orfila.


Els animals, protagonistes a la festa de Sant Lluís

Els animals són els grans protagonistes del programa d’actes per Sant Antoni que ha preparat l’Ajuntament de Sant Lluís. El dia de la festa, a més de la tradicional beneïda al Pla de Cas Rector a les 10.30 del matí, és farà una fira a l’aparcament del camí de s’Ullastrar a partir d’aquella mateixa hora fins a les 17 hores. En aquesta fira hi haura a migdia una mostra a càrrec d’Agility Menorca, a les 12.30 una exhibició de falconeria, a les 13.15 una solta de coloms, a les 13.15 un espectacle de cavalls, a les 13.30 una demostració de cans antidroga i explosius de la Guàrdia Civil, a les 13.30 fideuà popular, a les 15.30 una desfilada de cans per a ser adoptats i a les 16 hores una classe oberta i gratuïta d’equitació, prèvia inscripció a l’oficina de Festes de l’Ajuntament fins al 16 de gener.


Comentar


Todos sus comentarios serán previamente moderados. Gracias por participar.

* Campos obligatorios
AnteriorSiguiente
Página 1 de 1

manumenorca
Hace 10 meses

... siempre teniendo en cuenta que lo que se conmemora en la fiesta de Menorca es el acto histórico de la conquista de la isla, no las bendiciones a los bichos y demás parafernalia religiosa, que son un añadido costumbrista debido a la casualidad del santoral, nada más...

Valoración:0menosmas

Lynda
Hace 10 meses

¿ Per quin motiu es Programa de Festes de Sant Antoni està només redactat amb català ?

Si vivim a una illa bilingüe i amb dos idiomes co-oficials, s'hauria de respectar per igual aquest criteri o no?

Aquesta Festa, també hauria de ser un dia on des de els Ajuntaments de Menorca, defensessin sa nostra llengo es Menorquí en tots des català estàndard ?

Però per que es veu, hi ha molts prejudicis i complexes!!. Vergonya!!.

Valoración:-2menosmas
AnteriorSiguiente
Página 1 de 1