Sant Antoni 2015

Sampol: «No podem decepcionar els ciutadans, podem consensuar una ruta de futur»

En el seu primer discurs de Sant Antoni, Ramon Sampol, apel·la al referent de les arrels per donar una empenta col·lectiva

|

Valorar:
Visto 454 veces
preload

El batle de Ciutadella, Ramon Sampol

16-01-2015 | Josep Bagur Gomila

Ramon Sampol oferí ahir el seu primer parlament institucional de Sant Antoni amb un discurs que calificà de «carregat d'esperança, d'humilitat i d'energia, i que soni amb tanta firmesa com els Tres Tocs». El seu missatge va ser clar: «No podem defraudar els ciutadans».

En aquest sentit, es referí a que Ciutadella ha travessat, «i estam travessant encara», un difícil mandat, «però també hem demostrat que podem, tots junts, consensuar una ruta de futur per Ciutadella». Un missatge que comparà amb l'esperit de Sant Antoni «que va resistir al desert, amb totes les precarietats imaginables, només amb la força de la fe, i en les possibilitats d'ell mateix».

Una reacció de tots
Sampol no dubtà en afirmar que «hem de reaccionar col·lectivament, i aquest és un repte d'obligat compliment». Una crida adreçada als partits amb representació a l'Ajuntament, instant-los a «fer pinya per respondre a les necessitats dels nostres vesins». La prioritat per al batle és la capacitat de regeneració, de refer-se davant les adversitats i de resoldre els problemes, «i ho hem de fer com a prioritat damunt qualsevol cosa».  Al respecte, assenyalà que «ara pertoca aquest recolzament, que aquesta empenta col·lectiva la posem en pràctica la societat civil i els governants». També va fer referència, a una lliçó «que estam aprenent i que quedarà gravada a foc», és a dir, «a mirar amb lupa el valor de cada cèntim, a aplicar una escala de valors pel que fa al repartiment dels doblers públics», en al·lusió a la gent que pateix.

Així mateix, instà a la Corporació a assumir «el grau de lideratge» que li pertoca davant Ciutadella, una missió que considera de responsabilitat política. En referència als polítics, assenyalà que «tot i les nostres diferències, som capaços d'estructurar alternatives per cercar un bé comú, per damunt de qualsevol ideologia, aquesta és l'actitud que ens honra davant els nostres conciutadans». Sampol destacà que «el destí ens ha situat aquí, i no els podem decepcionar». Pel que apel·là a l'esperit de Sant Antoni per donar una empenta que sigui realment col·lectiva.

Comentar


Todos sus comentarios serán previamente moderados. Gracias por participar.

* Campos obligatorios
AnteriorSiguiente
Página 1 de 1

Joan
Hace más de 3 año

Querido señor alcalde usted ya no esta para esos trotes, jubilese si no lo esta y deje paso a la juventud, usted ya ha vivido su epoca, los jovenes empujan con otras armas mas futuristas y con las nuevas tecnologias, dudo que usted llegue a ese nivel... decepcionados lo estamos hace años... váyase, descanse y goce de la vida ... ya le toca...

Valoración:1menosmas

talayot
Hace más de 3 año

Sampol, le petit dictateur

Valoración:4menosmas

PINYAFETA
Hace más de 3 año

I on va amb aquest fuet? A menar es bens?

Valoración:6menosmas

unterwegs
Hace más de 3 año

> PODEM .

Valoración:7menosmas

Manolo
Hace más de 3 año

Precisament decepcions i decepcionar és el que heu fet constantment durant 4 anys. I respecte a la afirmació: "consensuar" Quina broma! Quan l'alcalde s'ha aprofitat de la absència d'una concejal de la oposició per tenir (al menys aquel dia) majoria absoluta i votar tan ruïnament. I quan no respecte el torn a alusions de la oposició. Vosté és conscient del que surt de la seva boca? Basta de hipocresia, vagi a l'esplai a jugar cartes i deixi que partits nous i honestos 100% facin el que vosté no sap.

Valoración:13menosmas

torma
Hace más de 3 año

Pues ya llegáis tarde, nos habéis decepcionado y nos decepcionáis, porque sois sino el peor, uno de los peores equipos de gobierno de la democracia.

Valoración:15menosmas

Pere Meu
Hace más de 3 año

Ara és hora Pere Meu. Els ciutadans fa temps que estan decepcionats.

Valoración:14menosmas
AnteriorSiguiente
Página 1 de 1