«Histórica» avalancha por mar para asistir a las fiestas de Sant Joan: 30.000 pasajeros

Los barcos de Barcelona desde hoy al domingo están llenos, como la vuelta el 25; solo hay plazas con Mallorca

| |

Valorar:
Visto 4277 veces
preload
CIUTADELLA - FIESTAS POPULARES - CELEBRACION DE LAS FIESTAS DE SANT JOAN DE CIUTADELLA.

Siete barcos diarios. Son los que atracarán a partir de mañana en el dique de Ciutadella para emprender viaje de regreso y volver con más visitantes

22-06-2012 | Josep Bagur

Desde mañana y hasta el próximo martes 24, unos 30.000 pasajeros recalarán por vía marítima en los puertos de Ciutadella y Maó para asistir a las fiestas de Sant Joan. Más de 23.000 llegarán directamente al dique de Son Blanc y aproximadamente 6.000 lo harán en Maó.

Los buques que cubren travesía con los puertos de Alcúdia y Barcelona atracarán hasta siete veces cada día en Ciutadella, llevando consigo a casi 19.000 mallorquines, mientras que más de 4.000 pasajeros lo harán procedentes de Catalunya. De hecho, Baleària oferta 17.598 plazas desde Alcúdia y 4.338 con salida en la Ciudad Condal.
Otros 6.000 viajeros han optado por desplazarse a bordo del ferry ‘Fortuny’ de la compañía Trasmediterránea, que recalará a diario en el puerto de Maó procedente de Barcelona. Desde hoy y hasta el domingo, ya tiene todas sus plazas completamente agotadas.

Un número por determinar se trasladará asimismo por vía aérea, aunque AENA no pudo precisar ayer la cifra exacta de pasaje a la espera de cerrar durante el día de hoy el tráfico de movimientos previsto para este fin de semana en el Aeropuerto de Menorca.

Otros titulares:

- Doble control: de menores y de entrada de droga

[Lea la noticia completa en la edición impresa]

Comentar


Todos sus comentarios serán previamente moderados. Gracias por participar.

* Campos obligatorios
AnteriorSiguiente
Página 1 de 5

turbulenciès
Hace más de 3 año

Lo més trist és que molts que ara es queixen de que vé massa gent, només ho faixin per Sant Joan. Jo no vull que venguin mai, Menorca per és menorquins

Valoración:-4menosmas

Sant Joan és mort
Hace más de 3 año

De cada vegada més controls, de cada vegada més limitacions pes ciutadellencs, de cada vegada es més joves i es més veis no poden disfrutar de ses nostres festes, de cada vegada més forasters. Senyors, en podeu fer una acta; Sant Joan és mort. I sa culpa no és des forasters que vénen a disfrutar de ses nostres festes, com faríem noltros si anàssim a Mallorca o Catalunya. Sa culpa és nostra per haver permès que quatre impresentables que no s'estimen Sant Joan prostituesquin sa nostra festa per només treure'n benefici es 4 des bars. És així, i que me posin comentaris negatius ara si volen, emperò s'han carregat es tresor més polit del món. S'enhorabona an aquestes persones tan buides d'esperit, Sant Joan ja és un San Fermín que prest s'acabarà de transformar plenament en s'espectacle turístic que volen, acabant aixiques amb sa nostra festa local i tradicionals. GRÀCIES A TOTS ES QUI MOS HEU TRASMÈS SA FESTA DE GENERACIÓ EN GENERACIÓ. DESCANSA EN PAU SANT JOAN, ES CIUTADELLENCS SEMPRE TE RECORDAREM.

Valoración:-4menosmas

St. Joan
Hace más de 3 año

Un any hauriem de fer les festes dia 26 i 27, així els que venen es podran torrar-drogar-intentar lligar (que és per el que venen), el 25 tots cap a casa amb la resaca. Així els ciutadallencs al menys podrem tornar a disfrutar d'un St. Joan com els de fa 30 anys... Els avis seurien al carrer, els fillets es tirarien avellanes, els enamorats podrien agafar carotes... Bones Festes!

Valoración:7menosmas

ai muare...
Hace más de 3 año

Fa mal a nes cor llegir coses com aquesta.... venen mus destrossen sa festa, i encara se'n riuen de noltrus... aquesta gran quantitat de gent vingués repartida sa resta de s'any viuriem molt millor... Mentres es peixos grossos no volen posar més avions ni barcos altres dies de s'any i es turisme no ve per que és massa car, en canvi per Sant Joan a fer negoci i res més... Si continua així podem acabar amb Sant Joan i farà menus mal...

Valoración:14menosmas

Toni
Hace más de 3 año

Ferreries, anys demanant desviament, fan desviament, queixes perquè ningú entra a Ferreries.

Ciutadella, anys demanant dic, fan dic, queixes perquè ara venen massa barcos a Sant Joan.

L'estupidesa humana no té límits!

PD: Els Pamploniques al seu dia van "vendre" els Sanfermines, els Ciutadellencs han fet el mateix amb Sant Joan.

Valoración:14menosmas

mortsdefam
Hace más de 3 año

aquest q volen fer tant de negoci haurieu de tenir mes respecta !! pq sa majoria de gent q estima sa festa perdem doblers! i lo q mos fa mes mal perdem sant joan!!! emblanquinam ses cases, ferram es cavall, feim fer els ornaments, obrim ses portes de ca nostra i convidam( amb es gasto q açò suposa),passam una penada i despues els aprofitats venen hi fan sa fortuna sense miramens i sensa respecta cap a noltros !! sou escoria !! jo pagaria enves de cobrar !! jo davant sant joan me trec es capell !! igual que molts altres negocis pero... tothom sap qui son els afamats de turno

Valoración:12menosmas

CIUTADELA IS THE BEST
Hace más de 3 año

BIENVENIDOS A CIUTADELLA DE MENORCA

Valoración:2menosmas

espaÑol
Hace más de 3 año

Viva Sant Juan y la madre del cordero! A ponernos todos hasta el ojo de pomada y a liarla parda con las guiris y los caballitos!! Jajaja!!!

Valoración:-37menosmas

Joan (DeCiutadella)
Hace más de 3 año

Pensem un moment: ¿Hi ha prou serveis sanitaris a Menorca per a poder atendre el que hi podria haver amb tanta gent que ens visita? ¿Tenim les mateixes facilitats els d'aquí quan volem sortir de viatge amb els avions i transport marítim? ¿Es duu un control rigorós de "qui" ve i on estarà els dies que véngui? ¿Segur que no es pot posar solució? No es tracta de no deixar venir a ningú, però un poc més de control en molts de temes podria ser una solució. Bones Festes per tots.

Valoración:18menosmas

Desde Menorca
Hace más de 3 año

Es una pena,que la mayoria de gente que vaya a venir a todas las fiestas de Menorca,vengan a emborracharse y ha hacer el tonto,y que no entiendan lo que es llevar esas fiestas dentro de ti desde nacimiento,que las sientes en el corazón...

Valoración:15menosmas
AnteriorSiguiente
Página 1 de 5