Foc i dimonis a Ferreries

La Colla Myotragus oferirà un correfoc, en la celebració de Sant Antoni, avui a les 22.30 hores amb sortida des de la plaça Espanya fins el Pla de l’Església

| Ciutadella |

Valorar:
Visto 15 veces

El foc i la renou envairan avui vespre els carrers de Ferreries en el marc de les celebracions en motiu del patró de Menorca. La Colla Myotragus de Dimonis de Ferreries oferirà un espectacular correfoc, amb sortida prevista a les 22.30 hores des de la plaça Espanya. El recorregut inclourà el pas pel carrer Fred amb destinació al Pla de l'Església.

Es recomana als que vulguin participar en el correfoc que duguin una protecció al cap (capell o mocador), roba de cotó o texana i sabates tancades.

La colla du disfresses fetes de forma artesanal, profussió de maquillatge i màscares, el que els confereix un aspecte que convida a la disbauxa. El grup beu de l'arrel catalana de la tradició dels dimonis i el foc. Diuen que el públic menorquí cada vegada es sent més atret pels seus espectacles, que la veritat, amb tant foc i renou, no deixen indiferents ni a grans ni petits.

Comentar


Todos sus comentarios serán previamente moderados. Gracias por participar.

* Campos obligatorios

De momento no hay comentarios.