Gent de casa

"He fet el cartell de Sant Antoni buscant informació per internet"

Conxita Honorato Blázquez. Autora del cartell de Sant Antoni

| Maó |

Valorar:
Visto 10 veces
preload

06-11-2015

autofitxa
Em dic Conxita Honorato Blázquez. Vaig néixer a Malgrat de Mar, Barcelona, l'any 1963. Estic casada i tenc dos fills. Tinc estudis artístics i de disseny de moda. Actualment em dedico a dissenyar cartells i a la dependència del meu pare, vaig fer un curs de dependència de tota mena. Les meves aficions són la pintura, viatjar, la fotografia, l'esport i la lectura. Fins ara no tenia cap relació amb Menorca ja que normalment viatjo a Mallorca on tenim familiars. M'agradaria conèixer més Menorca, és una cita pendent.

Com va idear la imatge del cartell guanyador de les festes de Sant Antoni?
La idea del cartell va sorgir buscant informació sobre les festes de Sant Antoni, sobretot feia recerca per internet per conèixer tots els detalls i pensar així una idea que ha quallat tant a Menorca com a Mallorca.

Quins són els significats?
A la imatge hi apareix una sobrassada, que és un dels ingredients de la festa, i de la seva corda vaig aprofitar per anar penjant altres símbols relacionats amb la festa i amb l'Illa de Menorca com l'avarca i la pedra en la que es donen els Tres Tocs. Aquests motius estan sobre un fons blanc a un lateral i a l'altre aprofit per posar-hi el nom de la festa i la data. És molt simple però significatiu.

No ha viscut les festes en persona mai, no és ver?
No he viscut mai aquestes festes de Sant Antoni, però les tinc pendents, igual que les de Sant Joan de Ciutadella, un dia hi aniré.

També ha guanyat un concurs a Mallorca. Presentar-se a concursos, als que encara es convoquen, és un mètode per combatre la crisi?
Jo ho faig des de fa uns quatre anys, temps en el que he guanyat 47 cartells. Presentar-me a concursos per mi no és un mètode per afrontar la crisi, sinó com una afició amb la que guanyo uns diners. Tot i que ara amb la crisi hi ha molta gent aturada que participa.

Comentar


Todos sus comentarios serán previamente moderados. Gracias por participar.

* Campos obligatorios

De momento no hay comentarios.