Oració per la justícia i la pau

La Diòcesi menorquina s’ha sumat aquest cap de setmana a la jornada amb la qual l’Església catòlica promou les iniciatives envers un món més pacífic

| Maó |

Valorar:
Visto 12 veces

Un any més la Diòcesi menorquina s'ha sumat a la Jornada Mundial de la Pau, una celebració instaurada per Pau VI al 1967 per promoure la pregària i les iniciatives envers un món més just i pacífic. Al llarg del cap de setmana diferents esglésies de l'Illa han acollit misses i pregàries en les que s'ha reflexionat sobre el missatge de Benet XVI, centrat enguany en la necessitat que pares, educadors, mitjans de comunicació i societat en general posin l'accent en els joves.

El Sant Pare ha volgut subratllar la importància de transmetre'ls l'estima pel valor positiu de la vida, el desig de dedicar-la al bé comú i de participar en la construcció d'una societat més humana i fraternal, una exhortació que es fa al caliu de la Jornada Mundial de la Joventut de Madrid.Fragments del seu missatge van combinar-se amb d'altres de l'Evangeli a la pregària que es celebrà dissabte a les vuit i mitja a l'església de les Concepcionistes de Maó, a la que estaven convidats els fidels de l'arxiprestat de Llevant, en un clima de meditada reflexió i senzillesa. Preveres de diferents parròquies, així com els diaques permanents, van acudir al petit temple maonès. Semblant esquema han seguit les celebracions als arxiprestats del centre i de Ciutadella, on l'església de Sant Francesc s'omplia a partir de les vuit per compartir moments de introspecció i pregària. L'acte religiós va estar presidit per monsenyor Salvador Taltavull, bisbe auxiliar de Barcelona, que es troba a l'Illa amb motiu de les festes nadalenques.

Comentar


Todos sus comentarios serán previamente moderados. Gracias por participar.

* Campos obligatorios

De momento no hay comentarios.