Navidad 2017

Sarsuela, l’aposta de la Banda de Maó per Nadal

La formació que dirigeix Miquel Llario oferirà peces com ‘La dolorosa’, ‘El tambor de granaderos’ o ‘España cañí’

|

Valorar:
Visto 209 veces

La sarsuela serà la protagonista del concert de Nadal que la Banda de Maó oferirà el diumenge dia 17, al Teatre Principal de Maó. Una actuació que pretèn constatar, una vegada més, que la sarsuela és quelcom més que un gènere petit.

La banda de l'Associació Musical de Maó prepara un concert diferent al d'anys anteriors, ja que, com explicava aquest divendres el seu director, Miquel Llario, «aquesta vegada no tindrem cap solista ni l'acompanyament de cap cor». Així, serà una actuació «amb música només per a banda» i dedicat a la sarsuela, amb peces reconegudes com «Agua, azucarillos y aguardiente», «El tambor de granaderos», «La boda de Luis Alonso», o«La dolorosa», entre d'altres.

A més, el repertori inclourà altres peces, com per exemple la fantasia «Noche en los jardines de Granada», o el pasdoble «España cañí».

Llario, que comptarà per aquest concert amb uns setanta músics, creu que aquest repertori serà del gust del públic menorquí, atès que «a Menorca hi ha una gran afició per la sarsuela». A més, considera que aquest «és considerat per a molts un gènere petit, i de petit no en té res».

Deu anys

La Banda de Maó passa pel seu moment àlgid. De fet, a principis de 2018, la formació complirà el seu desè aniversari, una efemèride que celebrarà, també al Teatre Principal, amb un concert especial. Tot i que encara no volen desvetllar com serà, sí que avancen que comptaran amb «solistes professionals».

Comentar


Todos sus comentarios serán previamente moderados. Gracias por participar.

* Campos obligatorios
AnteriorSiguiente
Página 1 de 1

Músic
Hace 9 meses

Concert de sa banda de Maó i fotografia corresponent a sa banda des Conservatori de Menorca. No se’n pot enfiar un ni de lo que posa es menorca.info

Valoración:4menosmas

Pere
Hace 9 meses

Molt oportú en aquests moments. Hi ha que espanyolitzar també als menorquins com sigui. No crec que sigui casualitat

Valoración:-3menosmas
AnteriorSiguiente
Página 1 de 1