La XIII Fira del Llibre serà el marc de vuit presentacions

Divendres i dissabte la Plaça des Born de Ciutadella acull aquesta activitat literària en què participen nou llibreries de l’Illa i en què s’espera la visita d’unes tres mil persones

|

Valorar:
Visto 477 veces
preload
Josep Carreres, Pilar Vinent, Miquel Maria i Pere Allès, amb algunes de les novetats

Josep Carreres, Pilar Vinent, Miquel Maria i Pere Allès, amb algunes de les novetats

31-10-2017 | Gemma Andreu

La XIII Fira del Llibre en Català, que se celebra aquests divendres i dissabte a la Plaça des Born de Ciutadella, serà el marc per a vuit presentacions literàries.

Per la seva novetat destaquen el llibres «De l'animal que s'imposa», primer poemari d'Ismael Pelegrí i «Esquenes vinclades», de Pau Vadell, obra guardonada amb el Premi Jocs Florals de Barcelona i que serà presentada per l'autor i el poeta Ponç Pons. Ambdós presentacions es faran divendres a les 18.30 hores i a les 18 hores respectivament.

L'altra publicació que es presentarà el primer dia de la fira és la dels contes i rondalles guanyadors del XV Premi Francesc de Borja Moll, que es farà a les 17.30 hores.

Així mateix divendres a les 19 hores es presentarà el cartell de l'Associació d'Escriptors en Llengua Catalana per fomentar la lectura i a les 19.15 hores es farà la tertúlia Illes i Lletres amb la participació dels escriptors Joan Pons Bover, Josep Maria Quintana, Josep Lluís Aguiló i Pere Gomila.

Dissabte

Les activitats de dissabte comencen a les 10 del matí amb bibliotràilers i lectura de fragments escollits a càrrec del Grup de Lectura Juvenil de Ciutadella.

A les 10.30 hores es representa el contacontes «La gran fàbrica de les paraules». A les 11.10 hores, Sílvia Pons presenta el llibre del programa de televisió i ràdio «Pica lletres. Jocs i mots a cabassos!» La final del concurs Lletres i Mots es farà a les 11.30 hores i a les 12.30 es presenta la «Guia dels bolets de Menorca».

Al capvespre es presenten tres llibres: «Somnis de paper», de Noelia Martínez (17.30 h), «Miquel Vanrell, entre l'acció i la paraula» (18 h) i «Radiació de fons», de Josep Massanés (19 h).

El pregó de cloenda serà a les 19.30 hores i anirà a càrrec de Marta Fuxà, directora general de Política Lingüística.

A la fira participen nou llibreries de l'Illa i els organitzadors esperen que hi passin uns mil escolars i unes altres dos mil persones. Té lloc a la Plaça des Born, però enguany la carpa es posa davant el bar Imperi. Al final de l'esdeveniment es farà un sorteig d'un viatge a Barcelona per Sant Jordi.

Comentar


Todos sus comentarios serán previamente moderados. Gracias por participar.

* Campos obligatorios
AnteriorSiguiente
Página 1 de 1

Llibres
Hace 11 meses

Llegint més llibres el món seria millor. Aquest que critiquen que a Menorca es celebri una fira de llibres en la llengua de Menorca, quans llibres en castellà llegeixen cada mes? Diuen que una persona culta de veritat en llegeix com a mínim un cada setmana.

Valoración:-2menosmas

Enric
Hace 11 meses

O sigui, un llibre o una pel.licula pel que es veu no és bona "per se" sino perquè estigui en català... Per què una fira del llibre en català i no només una fira del llibre? La llengua ha esdevingut decididament un arma política. I prou, ben clar.

Valoración:4menosmas

inde
Hace 11 meses

Bing

Si, ho és. I aquesta fira la promou el CIMe i els propis llibreters. No t'equivoquis...

Valoración:4menosmas

Bing
Hace 11 meses

Uaaau, una fira des llibre en català!! Però que no hem quedat que s'Estat Espanyol és un país faixista i represò??

Valoración:-1menosmas

Pedro, el azote del miradaperdida
Hace 11 meses

Ni con vuestro dinero

Valoración:-13menosmas

Llegint...
Hace 11 meses

Enhorabona per aquesta iniciativa que cada any creix, per què propiciar la cultura és propiciar qualitat de vida.

Valoración:8menosmas
AnteriorSiguiente
Página 1 de 1