‘Falstaff’ i Joan Pons omplen el Principal

Era la millor manera de celebrar el 45 aniversari de l’associació operística maonesa i el quinzè aniversari de la reobertura del Teatre Principal

|

Valorar:
Visto 434 veces
preload
Joan Pons i «Falstaff» van tornar al Teatre Principal de Maó

Joan Pons i «Falstaff» van tornar al Teatre Principal de Maó

27-11-2016 | Javier Coll

El públic de tota Menorca va respondre aquest diumenge al gran esdeveniment musical que proposava Amics de s’Òpera de Maó que va programar l’òpera «Falstaff», de Verdi, en format concert amb Joan Pons, deu cantants de trajectòria internacional, l’Orquestra Simfònica de Balears, dirigida per Pablo Mielgo, i el Cor dels Amics de s’Òpera de Maó. Tampoc es va perdre l’espectacle la consellera balear de Cultura, Ruth Mateu.

Era la millor manera de celebrar el 45 aniversari de l’associació operística maonesa i el quinzè aniversari de la reobertura del Teatre Principal. Aquestes dues efemèrides coincideixen amb el fet que el baríton ciutadellenc fa el seu setanta aniversari.

Joan Pons va dir fa poc en aquestes mateixes pàgines que «Falstaff» li portava molta sort. Amb aquest personatge creat per Shakespeare i recreat per Verdi, el baríon menorquí va debutar al teatre de l’Scala de Milà el desembre de 1980, va actuar per tot el món seduint les alegres comares de Windsor, va protagonitzar la reobertura del Principal i ahir al mateix lloc a Maó i el passat divendres a Palma va tornar als escenaris.

Comentar


Todos sus comentarios serán previamente moderados. Gracias por participar.

* Campos obligatorios
AnteriorSiguiente
Página 1 de 1

ramon
Hace 12 meses

Una llàstima no veure instrumentistes menorquins dalt s'escenari....

Valoración:1menosmas
AnteriorSiguiente
Página 1 de 1