Escriptors de Ciutadella fotografiats amb humor per estimular la lectura

«Un convit a les lletres» és la mostra que combina imatge i literatura, que s’inaugura aquest dijous a l’Espai Xec Coll, amb fotografies d’Álvaro Anglada i Pau Gener

|

Valorar:
Visto 456 veces
preload
Pau Faner es menja «El corsario negro», de Salgari

Pau Faner es menja «El corsario negro», de Salgari

13-04-2016 | Alvaro Anglada
Pau Faner es menja «El corsario negro», de SalgariBep Joan Casasnovas lee "El cant de l'alosa" de Pau Faner

«Un convit a les lletres» és una original exposició per estimular la lectura en el marc de la Festa del Llibre de Ciutadella. El projecte és una idea d’Álvaro Anglada Anglada (Ciutadella, 1963), aficionat a la fotografia, especialitzat en el retrat i vinculat al Fotoclub Cercle Artístic. Precisament, l’amistat amb Pau Gener, expresident de la societat cultural i també aficionat a la fotografia, el va dur a convidar-lo a participar en el projecte.

Ambdós han retratat a una quinzena d’escriptors de Ciutadella, els quals han estat fotografiats amb un o varis llibres que ells consideren de referència en la seva trajectòria literària. Les fotografies, de gran format (70x50 centímetres) estan acompanyades d’un text explicatiu del propi autor justificant el perquè d’aquesta elecció, i a més un altre text extret del llibre que han escollit i amb el qual surten fotografiats. Així per exemple, l’escriptor Pau Faner apareix menjant-se un coc amb «El corsario negro», d’Emilio Salgari, com a companatge, un dels seus llibres preferits. Així, a la mostra, la foto de l’escriptor s’acompanyarà  d’un fragment de la novel·la de Salgari i de l’explicació del propi Pau Faner del perquè de l’elecció d’aquest llibre. Aquest format es repeteix en la resta d’autors, que apareixen retratats en escenes divertides.

La intencionalitat d’aquesta proposta queda clara amb el títol de l’exposició: «Un convit a les lletres», que vol que els escriptors que tenim més a mà ens facin ontes per descobrir la literatura. La mostra, que s’inaugura avui a les 20 hores, a l’Espai Xec Coll, es podrà visitar fins el dia 23 i és organitzada per l’Ajuntament i el Setmanari «El Iris».

Comentar


Todos sus comentarios serán previamente moderados. Gracias por participar.

* Campos obligatorios
AnteriorSiguiente
Página 1 de 1

CIUTADELA IS THE BEST
Hace un año

Enhorabuena

Valoración:3menosmas
AnteriorSiguiente
Página 1 de 1