Batalla campal en un partido de fútbol infantil en Mallorca

El partido de categoría infantil que disputaron Alaró y Collerense tuvo que ser suspendido a consecuencia de la pelea entre varios padres de uno y otro equipo

|

Valorar:
151 encuestas
Visto 1726 veces

El partido de categoría infantil que disputaron los equipos de fútbol Alaró y Collerense en el Municipal de Alaró tuvo que ser suspendido a consecuencia de la pelea entre varios padres de uno y otro equipo.

20-03-2017

El partido de categoría infantil que disputaron los equipos de fútbol Alaró y Collerense en el Municipal de Alaró tuvo que ser suspendido a consecuencia de la pelea entre varios padres de uno y otro equipo. Como puede verse en el vídeo que grabó un aficionado, se trata de un nuevo episodio vergonzoso y que obligará al comité de Competición de la FFIB a tomar cartas en el asunto.

Cabe recordar que la semana pasada, en Llucmajor, el joven árbitro Marc Prats fue agredido por un aficionado local al término del partido entre el Llucmajor y el Baleares Sin Fronteras.

De hecho, la Federació ya se ha puesto manos a la obra para intentar esclarecer los hechos y tomar medidas disciplinarias. En las últimas semanas, sucesos de este tipo se están repitiendo en el fútbol balear.

Comentar


Todos sus comentarios serán previamente moderados. Gracias por participar.

* Campos obligatorios
AnteriorSiguiente
Página 1 de 2

ferrerienca
Hace un año

molt d'acord amb lu que diu ferrerienc, jo mateixa visc i veig aquets partits i és vergonyós com 3 o 4 pares, i un concretament, es passa tot el partit a la banda cridant al seu fill diguent el que ha de fer i deixar de fer, una verdadera vergonya, i veure com marcan un gol i estan a la banda amb un bots alçant el puny com si d'una final de champions fos, i us convit a qualsevol partit d'aquets fillets a observar atentament als pares com actuan i el que fan durant el partit, la veritat que posa la pell de gallina com diu el company, salut i força Ferre, i pensau que están amb edat de aprendre, de compartir, de jugar, de passar bons moments amb els companys i amb els contraris, SÓN NENS!! i els pares els hi feis passar MALS TRAGOS i no ho veis...

Valoración:8menosmas

Carlos el Mallorquin
Hace un año

Por cierto el primer sitio donde veo el video INTEGRO, en otros esta recortado

Valoración:3menosmas

Carlos el Mallorquin
Hace un año

Siento absoluta vegüenza ajena, de que aya sido en uno de los pueblos de Mallorca, asco de tanto padre que alecciona a sus hijos para que: Entren duramente, siguen, agredan, "rompan las piernas" etc etc a los del equopo rival, ASCO de todo esto

Valoración:6menosmas

pere
Hace un año

Hi haurà denúncia? I investigació? I es prohibirà a aquests pares l'entrada a camps de futbol durant uns quants anys?

Valoración:5menosmas

Futbolero
Hace un año

Lamentable. Soc un habitual a partits de futbol base de Menorca. Gràcies a Deu aço encara no ho he vist mai per aquí, però si seguim així algun dia acabarà passant. Estic cansat de sentir tot el rollo dels "valors" i a l'hora de la veritat, com diu es ferrerienc, veus veritables "atemptats" contra els pobres fillets que només volen jugar a futbol. I moltes vegades, sa gran culpa no nomes es dels pares, sino tambe dels entrenadors. Entrenadors que no son conscients del que tenen a les seves mans i manegen equipets benjamins com si fossin el Barça o Madrid, i intenten guanyar sa seua Champions. Crec que els entrenadors son els primers que han de donar exemple i, per lo que veig cada setmana, es poden comptar amb els dits d'una ma aquells que realment inculquen valors.

Valoración:7menosmas

Cris
Hace un año

El meu fill jugar al futbol i ell va amb sa lliço apresa, es un esport per disfrutat en equip, guanyin o no, on aprenen junts i on es pares han de disfrutar saludablement d'quest esport, deixant als técnics i entrenadors fer la seva feina, ja que son ells qui han de donar les ordres que calguin, el pares ens hem de limitar a animar a s'equip, per que des de sa grada tambe feim escola!! aquestes actuacions haurien de tenir una sanció exemplar per tots!!

Valoración:31menosmas

Papagallo
Hace un año

Si solo fueron un par de galtadas...... Exagerados!!!!!!!!

Valoración:-42menosmas

aficionat ferrerienc
Hace un año

el món s'enva a picu..que volem que surtin els fillets, només veure això, jo als caps de setmane vaig a veure el futbol, totes les categories, i fa por, i em posa la pell de gallina veure com pares de pre benjamins (al.lots de 8 anys) es posan a la banda, cridan al seu fill TOT EL PARTIT, celebran la victòria o els gols com si d'una champions leage fos, és una verdadera vergonya que els pares no entenguin que estan amb edat d'aprendisatja, de que ho han de passar bé, molts de pares d'aquets fillets per n bé del seu fill i del futbol haurien de quedar a casa seva perque és realment alarmant com viuen el partit desde la banda amb fillets de 8 anys.....i que per favor pensin que tenen un entrenador, és realment preocupant i si no us convit a anar aqualsevol cap de semana a Ferreries o altres poble a veure un partit d'aquets nens, no són tots els pares però telita...

Valoración:32menosmas

Así se empieza
Hace un año

así se empieza, el fútbol es así, es el circo del siglo 21. La gente va a desahogarse, menos mal que no llevaban navajas.

Valoración:30menosmas

Davud
Hace un año

Feliz dia de padre

Valoración:26menosmas
AnteriorSiguiente
Página 1 de 2