user val | Hace 21 días

El circo sociolisto es muy grande y su programa de payasadas es enorme

user Josep Pons | Hace 22 días

baixamanerQualsevol que no fos es germà de Sánchez i amb un sou de 55.000 a l'any tingues més de 1.400.000 euros en accions d'una entitat bancaria, més de 100.000 euros en depòsits, més de 68.000 euros en criptomonedes y comprat 3 cases, sa darrera a Portugal de més de 450 metros i 5 cuartos de bany tindria una bona inspecció d'hisenda, i des de s'esquerra haurieu posat es crit al cel per no tributar aquí, pero així sou de pilotes i cecs amb es vostro cap (i familia).

user Josep Pons | Hace 22 días

baixamanerAh! I tampoc li agrada que ens informin que es seu germà endollat a sa diputació de Badajoz amb sou de 55.000 euros a l'any tributa a Portugal per estalviarse IRPF, mentre es sanchistes ens fregeixen a impostos a tots... O sigui viu des impostos des espanyols però tributa a Portugal. Aquest és es "nivell" de s'esquerra extrema i s'extrema esquerra espanyola, predicant una cosa i fent sempre tot lo contrari.

user Josep Pons | Hace 22 días

baixamanerTe pongas como te pongas, el amado líder amaga con dimitir por defender algo tan genuinamente "progre" como el sacrosanto derecho de Begoña a recomendar a sus amiguetes y a las empresas que le han hecho favores para que obtengan contratos públicos, incluso de organismos como el Consejo de Ministros que preside su marido... tan viejo como el mundo, nepotismo se llama.

user Javi Garcia | Hace 22 días

Acoso el que se a buscado con los independentistas,lo tienen comiendo de la palma de la mano,no me extraña que no aguante más la presión ,pero la culpa no es de la derecha,dime con quien andas y te diré de que padeces….y detrás los borregos que ahora ademas de votar al PSOE por la paga lo van a votar por pena!!!se creen que se va a ir!!! Ya tuvo su oportunidad de dimitir antes de vender a España a puigdemont y Bildu..y lo hizo!!! Ahora la estrategia es dar pena para sacarse unos votos….este ni se va ni aunque le quiten el sueldo!!! Españoles ,abrir los ojos,no se trata de votar a la derecha,se trata de cambiar de presidente.

user Josep Pons | Hace 22 días

baixamanerFes-t'ho mirar, lo teu es greu. No esteis per donar lliçons es de la koldosfera de l'esquerrra extrema sanchista i s'extrema esquerra comunista. Con no siguin lliçons de corrupció (la major condemna de la democracia pel cas ERE, més de 670 milions defraudats i molts més encara en es cas des cursos de formació a aturats que caurà més prest que tard), es casos i casos de Koldo, Ábalos i companyia, es contractes administratius adjudicats per recomanació de Begoña, es frau amb fons europeus que s'han de tornar... I quan parles de "encabronament", en tost d'atribuirlo gratuitament a altres, reflexiona i fes allò tan marxista de l'autocrítica. Que al comunisme i la extrema esquerra ja vos va retratar a la perfecció Orwell a l'obra "1984". I pel demés, més de cent milions d'assassinats i bilions de robos de propietats privades avalen quina és la ideologia i la praxis més criminal que ha existit mai.

user Aturdit | Hace 22 días

baixamanerSa màquina de fang! Mentides repetides mil vegades. No seré jo que defensi a polítics però n'hi ha molts dreta i d'ultra dreta, que no accepten els resultats si no guanyen ells. Tot i que el PSOE amb temes econòmics, monàrquics i del sistema en general, s'atraca més a sa seva ideologia.

Moix Moix | Hace 22 días

baixamanerTu problema es que Sanchez mata a un familiar tuyo y saldras en su defensa que fue en defensa propia y que tu familiar era facha... ets un radical sense mollera

user guaita | Hace 22 días

!!!PEDROOOOOOOO!!!! NO TE VAYAAAAASSSS!!!!

user baixamaner | Hace 22 días

No ho conto, pero estic segur que la majoria dels comentaris son insultants cap el primer ministre, deuen ser els mateixos que ens deien que "solo nos queda VOX" que ara, confirmant el que exposa el senyor Sanchez, no tenen cap respecte ni mirament i empren la mentira repetida, l'insult, la desqualificació i el que es pitjor, empren la vida personal dels adversaris politics per enfonsar, tambe a base de mentires, les seves carreres politiques. Es la mort de la educació com a eina de treball, de les bones formes, es l'encabronament sostingut a que ens condueixen el duo PP/VOX, un encabronament que es pot veure en aquest mateix diari, en els comentaris. Tots molt irrespectuosos, tots molt feixistes, tal i com es l'ideologia que desprenen. Esteim apanyats si aquets tornen a governar el pais.