user Marc Jover Lapuente | Hace 19 días

Bones tardes a tots i totes, soc ciutadellenc tenc 26 anys i he jugat a nes 3 clubs de ciutadella, amb l’experiència que tenc puc dir que els valors que volen transmetre els 3 clubs fusionats son molt similars. Sempre han donat preferència a formar i educar abans que competir, han de ser realistes i acceptar que no és el mateix les categories de formació a categories on s’ha de competir, de manera que, a tota la gent que fa comentaris sense coneixer ni entendre el funcionament intern dels clubs només demanaria que donessiu una oportunitat abans de jutjar aquesta nova idea. Està clar que aquest projecte no obrindrà fruits d’un dia per s’altre. Estic convençut de que tots els directius i directives d’aquests nou club lluitaran i faran una tasca molt bona per mantenir els valors que sempre s’han tingut. PD: El darrer que importa és el nom del club sinos els integrants d’ell.

user Crític | Hace 20 días

Puc entendre que tres clubs es vulguin unificar per crear una entitat més potent, però l'únic dubte que tenc és si això reduirà els equips de futbol i deixar sense practicar esport a molts d'al·lots. L'esport ha tornat molt competitiu. El futbol potser dels que més. Però crec que no s'ha d'oblidar mai el vessant d'oci i esportiu, el que permet als fillets integrarse en un grup esportiu, fer esport i compartir valors i omplir el temps d'un oci important pel seu desenvolupament. Si aquesta fusió significa que es mantindran el nombre de fillets i al·lots que poden jugar a futbol, crec que és bo. Si només s'ha fet per crear una entitat destinada a guanyar més partits, deixant al marge molts d'al·lots, crec que potser una molt mala notícia.

Aficionado Aficionado | Hace 22 días

ya está hecho , gustará mucho ,poco, o nada . pero se ha hecho . supongo que alguno de los puntos del acuerdo será que los antiguos clubs que integran la fusión no puedan de ninguna manera resurgir con su viejo nombre , por parte de algún nostálgico en desacuerdo con la fusión y evitar que pase lo que pasó en Mahón . ahora a trabajar . sort y ventura

Pere Meta Mestre d’Aixa | Hace 22 días

Ahora toca los de Mahón, CD Menorca, Sporting y la Unión, porque no ganan nada….

Harry el Sucio Artur | Hace 22 días

tannochCom diu es xiste, si posem el mico a conduir l'avió, és molt probable que ens estavillem. I això és el que ha passat a l'Atlètic de Ciutadella els darrers anys. D'aquesta manera, hem acabat com hem acabat, sense socis i ningú que pugui dur el club endavant.

user Alfie | Hace 22 días

Ciutadella football club

user Elena Morado | Hace 22 días

Juntar a duras penas un centenar de socios entre los tres equipos de fútbol de una ciudad con 30.000 habitantes, es algo bastante patético. Y catalanizar el nombre de la nueva entidad, ya es ridículo.

user Ramon | Hace 22 días

Molt be , tot lo que vulgeu !!! Pero pensau amb es demes , ja está be de fusio !!! Soy un cansinos !!! Res mes a dir !!!

user Rasmussen | Hace 22 días

Si li han posat "club esportiu" i no "club de futbol", és perquè ara pensen tenir més seccions d'altres esports? O no hi han pensat gaire?

user Laflni | Hace 22 días

Enora bone s*unidad fs se forse