user Aritmético | Hace 24 días

Gabriel Aznar GomilaTambién es ilegal alquilar turísticamente una propiedad que te han encomendado que vendas, ¿verdad?

user pantomima7 | Hace 24 días

Gabriel Aznar GomilaO sea... Son los forasters propietarios de las viviendas del casco urbano los que alquilan de octubre a abril, ya que el resto de meses lo ceden graciosa ente a familiares y amigos, no hay oriundos que alquilen entre esas fechas. Interesante querido Watson. Interesante.

user carlos | Hace 24 días

Seamos realistas, los tiempos de pasar absolutamente de todo y normalizar las desgracias ajenas se tienen que acabar ya o nos vamos a pique como sociedad.

Gabriel Aznar Gomila Gabriel Aznar Gomila | Hace 24 días

baixamanerAmb tot es meu respecte, hi ha empreses que gestionen propietats de particulars i no per emprar una única marca comercial els hem de converit en grans tenidors o enemics, no hem de confondre ses coses. Ni idea de lo que passa a Eivissa, pero també he de dir que es irregular llogar vivendes turístiques amb contractes de lloguer de vivenda, ni es pot vendre habitacions d’hotel com a apartaments particulars. Lo que está clar es que cercar culpables i no solucions es un suïcidi i que tenir pocs recursos no es pecat, lo que es pecat es no utilitzar els recursos disponibles de forma intel·ligent. Locals buids, edificis abandonats per que no es poden dividir en vivendes de dimensions funcionals, urbanitzación desèrtiques vuit messos a s’any i colapse a n’és pobles es mes d’agost amb maletes amunt i avall. No es un problema de partits polítics, es problema de seny!!

user Pasen y vean | Hace 24 días

De Octubre a Mayo? y solo lo sospecháis? Que mentes tan brillantes hay en el Consell.

Pili Pili | Hace 24 días

Un vecinoLa pela es la pela… (Y quien esté libre de pecado…).

user Rokuruta | Hace 24 días

JordyMolt bé cretí, tú estas alabat que es teu amic, sinó és que ets tú, llogui il.legalment un pis turístic. I dius usurers a n'es polítics??

user baixamaner | Hace 24 días

Gabriel Aznar GomilaEl lloguer turistic es un negoci tan lucratiu que sigui legal o ilegal tohom el voldria, tant els residents com els no residents, inclus ja han arrivat els fons d'inverssió, que compran blocs sencers, foten fora als inquilins i despres ho lloguen solament a turistes, com esta passanta Eivissa, el problema es que de les 3.000 vivendes (aprox) a Menorca que es dediquen a aquesta activitat, la gran majoria estan en mans de tres o quatre espavilats , un tal Joaquin, un tal Richard i una que es diu Villas Plus. Esta clar que llogar al estiu a turistes surt mes rentable que llogar tot s'any a residents i es per aixo que les aujtoritats haurien de fer qualquecosa pq tothom pogues tenir un acces lliure a les viviendes, pero anar contra la llei que marcaba un tope en els lloguers, com fa el PP, no soluciona el problema, encara l'agrava mes.

user baixamaner | Hace 24 días

El lloguer turístic ha arrivat i ho ha possat tot peus adalt, la consewquencia son els problemes de vivenda pels joves i immigrants i la massificació turística, problemes nopus que requereixen solucions noves. Peró el que esta clar es que el dret a la vivenda es un dret constitucional i cap clase de negoci es pot fer si deixem al carrer a milers de joves que a aquest pas mai tindran una casa i sobre s'altre tema, la massificació, dir que Menorca som una illa i ja nom hi cabem mes, si volem que el turisme no malmeti la vida dels residents, com esta passant a Canaries.

user Aturdit | Hace 25 días

Mentres tan s'estan fent lleis per que tot segueixi igual o pitjor. Pels vividors de rendes, perfecte i molts no són ni de per aquí.