user Lluís | Hace 6 meses

sempre feliçTu intoxicant arreu sempre seguit i jo desintoxicant arreu sempre seguit. No hi ha famílies mallorquines, menorquines i pitiüses que siguin històricament castellanoparlants. Són 100% catalanoparlants. No hi haurà referèndum espanyolista contra sa denominació acadèmica de sa llengua pròpia de ses Illes Balears. Es referèndums se convoquen sobre qüestions polítiques, no acadèmiques. Es "països catalans" entesos com a conjunt de ses comunitats catalanoparlants són molt anteriors a s'existència d'Espanya com a estat. Per tant, Espanya sempre ha estat plurinacional i plurilingüe. S'Espanya uniforme i castellana que somia es nacionalisme espanyol no ha existit mai i no arribarà: hi ha massa catalanoparlants alfabetitzats en sa llengua pròpia i no la renegaran! 😇 No hi ha cap espanyolista que defensi sa llengua de ses Illes Balears; tots voleu sa castellanització. Es qui defensam sa llengua pròpia som tots "catalanistes", defensors de sa llengua catalana que es mallorquins, menorquins i pitiüsos tenim com a pròpia de fa vuit segles. Una vegada més, propaganda neutralitzada!

user S’Almogàver | Hace 6 meses

Mai sereu mallorquins. Que no, que no cuela. Mai sereu com noltros. Sencillament perquè no teniu ni idea de parlar com Déu mana.

Mac Vicar Mac Vicar | Hace 6 meses

Hi ha Que veure. Amb totes ses coses que hi ha per fer amb tots ets àmbits a Menorca, coses que no han fet durant tota sa legislatura s’anterior es Govern d’es Consells tant de Menorca com de Balears, i lo únic important i que hi ha per aclarir es sa imposició d’es Català de Barcelona a totes ses illes! Aquesta gent vol si o si imposar sa seva dictadura, inclús amb sa manifestació clara d’es Ciutadans amb ses eleccions, aquí demostra es grau psicòpata de aquests polítics…

Gabriel M. Pons Gabriel M. Pons | Hace 6 meses

A este sujeto no le preocupaba el destino de las niñas tuteladas por su partido y que fueron abandonadas y prostituidas. O es que el portavoz SOCIALISTA no se entero cuando era consejero del caso de las niñas, por cierto una niña tenía 12 años. Portavoz, espabila y calla.

user ballenatojohn | Hace 7 meses

La izquierda siempre metiendo miedo con su vocabulario demonizador populista. Ahora: "segregación". Y todos sus allegados como borregos repitiendo el guión.

user Joan | Hace 7 meses

Los juegos semánticos los hace Vd, Sr. Negueruela. Segregación es marginar a alguien contra su voluntad y aquí las familias van a poder elegir: nada de segregación, por tanto. Es más, la enseñanza está llena de "segregaciones" en forma de opcionalidades, desdoblamientos.... ¿de qué habla Vd?

Cansado de este circo Cansado de este circo | Hace 7 meses

Venta señor Iago, déjelo correr que no convence a nadie con sus comparecencias radicales y populistas!!

Angelcaído Angelcaído | Hace 7 meses

MARGALIDA RIERAQuizás el peligro para su hijo es quien se permite LLAMAR FACHAS A LOS QUE NO PIENSAN CÓMO YO .

user Anonimus | Hace 7 meses

PuputEn el País Vasco la autonomía es mucho mas amplia que en Baleares. Podemos coger todo el paquete y nos convertimos en una autonomía cierta.

Som i serem Som i serem | Hace 7 meses

Ppvox vol fer guetos d'immigrants