user Sirius Black | Hace 9 meses

Tant de pla de seguretat amb mil restriccions i amb una alerta TARONJA damunt Menorca, no fem res. Menys mal que no ha passat res, però si hagués passat algo, (cau un llam, un caixer es carrega es cavall…) qui hagués estat el responsable? Entenc que volem festa però hem de reconèixer que hi ha hagut un risc inecessari.

menorquina menorquina | Hace 9 meses

A jo me semble molt bé que hagin celebrat sa festa d'avui, però quant ha acabat sa 1 volta de Jaleo, havien d'haver comensat ses canyes tot d'una (s'ha perdut molt de temps), jo ho veia per es canal FOCMEDIA i erem molts, estaven escriguent desde Mallorca que feia desastres i es desplessava cap a Menorca, després han escrit de Ciutadella, també que feia dessastre, d'Alaior també han avisat i no han fet cas (això es el que me sap greu) i encare un locutor li ha semblat malament que ho diguessim, ha dit (sembla que estan contents que no poguin acabar es Jaleo) No això NO, era un bé per Sant Lluis que es deia

user Fabiol | Hace 9 meses

Han aprovechado bien el tiempo..., Jaleo, ses cañes y ses corregudes...

Anda, alegrame el día! Villarejo | Hace 9 meses

La mayoría de deportes se llevan a cabo aunque llueva, hoy mismo la F1, en los paises del norte de Europa la lluvia y la nieve forma parte de la vida cotidiana, solo se suspenden las actividades cuando hay riesgo, según me han dicho esto es lo que ha sucedido hoy, se ha realizado el jaleo hasta que empezaba ha haber riesgo, entonces se ha suspendido, además era agua lo que llovía aguaaa, lo que pasa es que el mundo de cada vez está más lleno de amargados que ni viven ni dejan vivir, ni disfrutan ni dejan disfrutar, bones festes de Sant Lluís!!!

user menork | Hace 9 meses

Quina gent mes amargada que escriu. Hi heu anat? Han obligat a ningú? Ido deixau sa gent en pau que faci el que trobi. I es cavalls... Ayyy quinets que s'han banyat. I que vos pensau que dins una tanca no es banyarien. Ets animalistes esteis molt fetuts de s'olla.

loque? loque? | Hace 9 meses

Buf quina pena,pasacarrers,banda des migjorn,gegants,na juana pons i ses guiterres,es que no es pot ser mes cutre que tot aso hahahaha

Mac Atol Mac Atol | Hace 9 meses

Uno de MahónLo que no a podido solucionar la madre naturalesa es de "sa ruixada que te falta", ni amb mil "ruixades" com aquesta t'aclaririen a tu... Ala ves a plorar al vaticano!!

user NeneLago | Hace 9 meses

Ñi ñi ñi ñi … pesados! Vivir y dejar vivir! Ni que os hubierais mojado vosotros!

user Johnny Mentero | Hace 9 meses

Han tingut jaleo sí, però jaleo d'asses. Es veia venir que plouria caparruts.

user Realista | Hace 9 meses

A esos q dicen q es maltrato animal si se merecen maltrato de verdad... Del bueno🩸