user Blas de Lezo | Hace un año

açoesmassaTornes a especular a la lleugera i tergiversar, ja que jo no he dit res de cap empadronament. Ja has hagut de recular i ha quedat ben clar que deies de fals, mentre tot lo que jo realment he dit és ben cert i lo únic que he defensat ha sigut sa veritat en front de sa teua evident mentida de que aquesta senyora "no ha viscut mai" al municipi de Ciutadella. Que tenguis un bon dia i a partir d'ara t'informis abans d'escriure faltant a sa veritat.

user açoesmassa | Hace un año

Blas de LezoNo conec aquesta persona ni conec a ningú que la conegui, però no l'he acusat de res, només he plantejat el que per jo es un atreviment voler ser batlessa d'un municipi on, al menys i segons el que diu vostè, fa anys que no hi ¿viu?. Suposo que l'aprecia molt per defensar una obvietat com es que s'havia empadronat a ca una altra persona, pràctica que no dic que no sigui legal però un poc tramposeta si que li trob, encara que per vte no ho sigui. I li alab la coherencia de cercar casa aqui, no ser que volgui ser batlessa a distancia. Que tengui un bon carnaval.

user Blas de Lezo | Hace un año

Has dit de fals: que aquesta senyora "no ha viscut mai" al municipi de Ciutadella quan hi va viure anys de jove i concretament al lloc de "ses Arenetes". Ah! i una altra cosa, a un Estat de Dret, ets qui han de provar lo que diuen son ets que acusen. Però així i tot jo ja t'he deixat clar que has dit de fals, en canvi tu no has pogut desmentir res de lo que jo he dit, ni podràs perquè és ben ver tot lo que jo he dit: "aquesta senyora ha viscut anys a Ciutadella i ara mateix hi viu i cerca cosa per llogar". A més queda demostrat que ets molt lleuger especulant i dient coses falses, ja que també ets absolutament incapaç de demostrar que jo sigui Maite o un parent seu com has insinuat fal·laçment. Senzillament la conec i aprecio des de jove i no som s'únic a Ciutadella. Però ses mentides tenen ses cames molt curtes i ses teues quedaran encara més al descobert públicament molt prest.

user açoesmassa | Hace un año

Blas de LezoL'emplaç a que digui que he dit de fals. Ho ha dit publicament sa mateixa senyora que la va empadronar a casa seua, i evidentment no hi vivia i ja ha fet un frau antes de començar. Potser es voste mateixa o es un parent que ho sap tan be? I es lleuger rallant es vte perque que ha de saber que penso! Es fets canten

user Blas de Lezo | Hace un año

açoesmassaEts molt lleuger mentint i dient coses falses. Aquesta senyora de sa que ralles ha viscut anys a Ciutadella i ara mateix hi viu i cerca cosa per llogar. D'exrema esquerra tenies que ser.

user açoesmassa | Hace un año

Que sa llei els hi permeti ser candidats ja ho sabem. I ser coordinador des de Mallorca pot colar, pero lo que em sorpren i a la vegada que m'ho diu tot d'una persona, es que tengui s'atreviment de voler ser alcaldessa d'un municipi on no ha viscut mai (amb trampes d'empadronament incloses) . Ho trob d'una soberana soberbia o es pensa que ets altres som tontos. De Vox havien de ser.

Lógica Lógica | Hace un año

Son puro humo.

user Blas de Lezo | Hace un año

G.SintesA ver, tanto Xisco como Maite Medrano de Olives son de Menorca. Hay una ley que dice quienes se pueden presentar y quienes no. Supongo que lo de colocar a amigos lo dices por Camps, que presentó a su amigo Pedro Marqués, a su amigo Torres y a su mujer. Lo que no es de recibo es haber tenido a un ex-coordinador tan poco ejemplar que fue condenado por apropiación indebida.

user Bep M. | Hace un año

... ara és hora, Pere meu!

Menorqui Menorqui | Hace un año

Xiscu Cardona y su séquito desaparecerán de Menorca un día después de las elecciones y dejaran la isla como un desierto. Esto es la tropa que tenemos, una verdadera pena para el proyecto. Nunca en Menorca el proyecto se paralizo, lo que pasa ahora es que retroceden a pasos de gigante los afiliados se van. En las ultimas elecciones este partido tuvo exactamente un mes y medio para presentarse a los comicios sin ninguna estructura prácticamente sin recursos. Mientras, los Españoles aguantando gobiernos social comunistas, el tiempo pondrá a todos en su sitio, la verdad es lenta pero avanza. Seguiremos con mucha atención al cura y su séquito.