user Tatanka Yotanka | Hace más de 6 años

ni molt menys vull dir açò, ho dic perque ara esteim governats per gent d´esquerra, però que ho fan igual de malament que els de s´altre bandu....

user ciutada | Hace más de 6 años

Es politics que gobernan tindrian que pagar es 2 millons del sou que guayan ja que son es responsables de gestionar es dobles de tots. P.D.siguin de dretas o de esquerras!!

user Vols dir... | Hace más de 6 años

Tatanka: Que vols dir amb "... i açò que som d'esquerres...", o tu creus que uns estimen Menorca mes que uns altres?.

user Tatanka Yotanka | Hace más de 6 años

Quina p... vergonya comença a fer és ser Menorquí, i açò que sóm d´esquerres, però no hi ha ni un p... polític que miri per s´illa, TOTS miren per és seu propi interés. Quin fàstic!!

user Madrid | Hace más de 6 años

Rodillo, de debò creus que Madrid ens roba?. Només reclama el que es seu. Ens varen donar - si, donar!! - 7 milions en la condició de fer-los servir per fer una cosa. Ens ho hem gastat en altres coses (no hem complert amb el compromís) i els hem de tornar (cosa que ja sabiem !). De que ens queixem ara, si som noltros que NO HO HEM FET BE.

user Museo | Hace más de 6 años

No se trata de un museo, Jesus Verduch. Es un Centro de Interpretación (nada que ver).

user PLATAFORMA CIUDADANA | Hace más de 6 años

Quin mal hem fet els ciutadans per haver de patir aquestos INUTILS? Entre en Marc Pons i n Antich s han lluit. Per quan una PLATAFORMA CIUDADANA PER EXIGIR RESPONSABILITATS ALS POLITICS?

user lamentable repudiable | Hace más de 6 años

Despropósito lamentable de politiquería de ineptos gente mediocre sin capacidad ni preparación con el único objetivo es mantener unos ingresos mensuales lucrándose a cuenta del erario público

user Menorquín viajero | Hace más de 6 años

Es el fracàs d ela política, de la democràcia de consens. Feu-hi un balneari de luxe (que doni negoci, llocs de treabll i liquidi impostos) amb una zona oberta al public local, a preus populars I una zona de picnic amb un xiringuito. Així de senzill. Amb aquests 7 milions (i els interessos que ens hauriem estaviat) ja tiendríem el tema funcionant i seria un atractiu més de Menorca.

user Sr Crack | Hace más de 6 años

Pero de que vais señores políticos. Vuestra inutilidad no tiene limites, no hacéis mas que pagar intereses y indemnizaciones sin asumir ninguna responsabilidad de lo mal que lo hacéis. Y digo de lo mal que lo hacéis, pero habría que investigar si lo hacéis mal por lo tontos que sois o porque tenéis algún tipo de interés.