user Pepe | Hace más de 7 años

I encara sa gent vota el PP!

user Sisco | Hace más de 7 años

I aquesta que encara vol donar lliçons de "honor" sortia s'altre dia en es diari que té antecedents per "hurto". Venga "senyora", se'n vagi a fer comèdia i provar de prendre el pèl a la gent a una altra banda, que hi ha que veure ses peces que ens va posar dalt de la sala el PP, s'única cosa bona que van fer a l'ajuntament la colla d'aquesta va ser anar-se el dia que els van treure.

user Vicent | Hace más de 7 años

Bona notícia. La PPandilla on estava aquesta "senyora" mai pagaran tot el mal que han fet a Ciutadella, de moment els que hem hagut de pagar les conseqüències som tot el poble. I damunt es passegen prepotents i cínics, ja és hora que els baixin els fums.

user Pedro | Hace más de 7 años

Vergonzoso. Otra fechoria más de la banda organizada y van...En Ciutadella llevamos 10 años sin levantar cabeza por culpa de lo que hicieron esta mujer y los de su equipo tirando el dinero a espuertas y cosas aun peores. A ver si empieza a haber justicia de una vez que la lista que tienen pendiente es larga y esto no es mas que el principio y aun quedan muchas más cosas graves por las que tienen que responder desde el banquillo

user Carles | Hace más de 7 años

Tot el meu suport a UPCM per le seva feina defensant la justicia. Endavant!!!

user dani | Hace más de 7 años

la justícia tarda pero sempre arriba i el jurat popular ha parlat alt i clar condemnant per unanimitat la corrupció, els embolics, la jeta i la mala administració.

user Sekt | Hace más de 7 años

Si este equipo hubiera seguido, donde hay el edificio del ayuntamiento, habría un solar vacío. Creo que habría que agradecer especialmente a Joan Triay su gran labor. Cuando alguien se preocupan por su comunidad, no importa si de derechas de izquierda de arriba o de abajo. Algo que no pueden decir quienes sólo se guían por una etiqueta, pero no piensan.

user Quel | Hace más de 7 años

Quan es condemna pública, moralment i judicialment la corrupció tots sortim guanyant menys els corruptes. Tot el poble surt guanyant quan la justícia funciona i es demanen comptes als qui han fet les coses malament perquè això serveix per que no s'enganyi més al ciutadà en comptes de mirar pels interessos de tots com han de fer els polítics.

user chapeau! | Hace más de 7 años

Estic d'acord en tot amb el bon editorial des Diari d'avui que resumeix les coses així "el tribunal popular, con su pronunciamiento unánime, ya ha expresado el reproche por la actuación de quien debía haber velado por la defensa de los intereses generales de Ciutadella como teniente de alcalde y alcaldesa en funciones. Una severa advertencia que censura un comportamiento político inadmisible". Sí senyor una conducta inadmisible i vergonyosa.

user ana | Hace más de 7 años

m´ha sorprés sra, Antonia, no trobar cap comentari de suport cap a vosté, jo només voldria, que si es culpable es compleixi, sa sentència, "en es peu de sa lletra", i no se´n vagi de "rosetes"...