user Fela | Hace más de 7 años

Turista: les dades són a l'OBSAM, per qui es vulgui molestar a consultar-les. Però tens raó, dir les coses de memòria fa cometre errors. L'any passat a Torre d'en Galmés "només" hi van anar 16.000 persones de maig a octubre (més totes les que hi van anar en temporada baixa i els dilluns de la temporada alta, que no estan comptabilitzades). És possible, per tant, que no arribi a les dues desenes de milers.

user Turista | Hace más de 7 años

"Desenes de milers de turistes"... Com diria aquell, deus ser andalusa amb tanta exageració. O pot ser fas feina "endollada" amb el conseller. Altrament no es pot entendre tant de disbarat!

user Fela | Hace más de 7 años

Salvador Miró: si vols veure els resultats d'aquests doblers que inverteix el consell, des de fa anys, en patrimoni cultural, et recoman (només per posar un exemple dels molts que hi ha) que vagis a fer una volta per el jaciment de Torre d'en Galmés, un indret que cada any rep desenes de milers de turistes.

user Joan | Hace más de 7 años

Una excel·lent notícia. La cultura i el patrimoni històric són dos sectors que generen ocupació i riquesa. Els paísos del món més pròspers econòmicament i més avançats socialment ho tenen clar i actuen en conseqüència. En el cas de Menorca, si es vol avançar en la desestacionalització turística, és evident que el manteniment i la potenciació del patrimoni històric és un element clau. El patrimoni "ja el tenim" però no n'hi ha prou amb açò: se l'ha de posar en valor a través de la investigació, el manteniment i la difusió. Si no, és com si no hi fos. És cert que hi ha necessitats molt urgents, com el tema de l'aigua, però s'ha d'avançar en tots els fronts en paral·lel. Aconseguir un model econòmic més respectuós amb l'entorn, a través de la potenciació d'altres tipus de turisme que no impliquin un consum desmesurat de recursos, contribuirà sens dubte a sol·lucionar aquest i altres problemes.

user menorqui 189373 | Hace más de 7 años

Si són per es patrimoni cultural de Menorca ben gastats estan aquests 300.000€. No tots els diner poden estar dirigits cap el mateix lloc, també hem de cuidar es nostre patrimoni.

user Bing | Hace más de 7 años

I venga gastar!! es veu que esteum furrats, eh?

user Salvador Miró | Hace más de 7 años

I després els pressupostos dels projectes que oferten resulten esquifits no, lo següent. M'agradaria veure publicat un dia algún compte de resultats d'aquests projectes i quins actius (a part dels Talayots que ja tenim) hem aconseguit... ui, no se si m'he passat.

user Profe | Hace más de 7 años

Marieta, Marieta no tiris s'aigua es carrer que banyaras sa guiterra d'aquell pobre mariner!!!!!

user Leo | Hace más de 7 años

Estos fenómenos saben hacer de todo menos una cosa: hacer cosas productivas. La razón es muy sencilla, no han facturado un euro en su vida, no saben lo que es un cliente y no han trabajado más que en la administración cobrando cada mes sin problema. Lo raro sería que hicieran lo que no han visto en su vida.

user Menorca | Hace más de 7 años

Es vergonzoso que todos estos señores gasten y gasten pasta y resulta que los ciudadanos bebemos agua contaminada y la pagamos a precio de oro. Dedíquese a cosas importantes para el ciudadanos y no en chorradas.